Hoj, Vetrnica. Borbena sem premalo. In real life Mnenja so vsa dobrodošla, saj sem zato izpostavila naš problem. Tvojega posta pa nisem vzela kot mnenje zato, ker si brez osnove prišla do zaključka, da sem zadovoljna, ker sta se mali in vzgojiteljica opravičila en drugemu. To seveda absolutno ni res. Zdi se mi pa pozitivno. Kot sem že tekom teme kar nekajkrat napisala, pa še vedno ne odobravam samega dejanja vzgojiteljice in ga nikoli ne bom. Vsega kar sem napisala, seveda ne bom spet ponavljala....
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica
Veternica, mislim da nisi prebrala cele teme, zato se vzdrži takih neosnovanih neumestnih komentarjev, s katerimi si ti očitno sila zadovoljna. Če si prišla po medsebojno obračunavanje, si usekala mimo. Na rr sem zaradi drugih vzrokov.
borbena pa si, upam, da si to pokazala tudi v vrtcu.
Vsekakor si želela mnenja in sem ti svojega povedala, če se pa ne strinjaš, pa ga preskoči.
Vsekakor vse lepo za tvojega otroka.
Hoj, Vetrnica. Borbena sem premalo. In real life
Mnenja so vsa dobrodošla, saj sem zato izpostavila naš problem. Tvojega posta pa nisem vzela kot mnenje zato, ker si brez osnove prišla do zaključka, da sem zadovoljna, ker sta se mali in vzgojiteljica opravičila en drugemu. To seveda absolutno ni res. Zdi se mi pa pozitivno. Kot sem že tekom teme kar nekajkrat napisala, pa še vedno ne odobravam samega dejanja vzgojiteljice in ga nikoli ne bom. Vsega kar sem napisala, seveda ne bom spet ponavljala....
čupka hoj,
moj post ni bil namenjen tebe spravit v slabo voljo, ker verjamem, da si že dovolj pretrpela zaradi tega. Vendar to, kar se je zgodilo NI DOPUSTNO, nikakor!
h
Opravičilo bi bilo sprejemljivo samo v primeru, da bi bile obe strani enakovredne (npr. otrok-otrok). Vzgojiteljica in oz. vrtec je ustanova, kjer se otroke, uči, čuva, skrbi zanje,... nikakor ni nikakor pa ne tepe, praska, ...
Zanima me ali bodo proti tej vzgojiteljici uvedene sankcije in kakšne. Vztrajaj na tem.
Glede na to, da se je ta stvar zaključila z opravičilom se bojim, da ste dali tej vzgojiteljici "proste" roke in ni ga hudiča, da se to ne bo še kdaj ponovilo.
Aja, pa vsakega otroka se da umiriti oz. preusmeriti, zato ni potreben tepež.
bdw: če ti nisi borbena, pa naj bo otrokov oče.
Čupka res ti želim vse dobro, predvsem pa tvojemu otroku.
srečno.
v objemu tvojem se stopim.
Snežinka