writing-img

RE: nisem noseča

clock-img

11.03.2008, 11:56

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Moramo upat in mislit pozitivno!! user posted image  Pa veliko user posted image user posted image user posted image !! Ostalo se bo samo zgodilo!!! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

11.03.2008, 13:26

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

Zdravo punce. jaz mam eno vprašanje. Prvič ta mesec sem opazila, da sem mela vgnezditveno in sem bla full vesela, ker sem mislila, da sedaj pa bo. vendar je danes prišlauser posted image . In mi nikakor ni jasno kako to...

clock-img

11.03.2008, 13:55

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Sem jaz že tudi dvakrat mislila, da je bila vgnezditvena, pa očitno ni bila, ker še nisem noseča. Včasih pride tudi do kakšnih drugih krvavitev, kaj čmo.
Upam, da bo naslednji mesec pa tudi zate user posted image .

clock-img

11.03.2008, 14:58

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Zdravo punce. jaz mam eno vprašanje. Prvič ta mesec sem opazila, da sem mela vgnezditveno in sem bla full vesela, ker sem mislila, da sedaj pa bo. vendar je danes prišlauser posted image . In mi nikakor ni jasno kako to...

Nekatere ženske jo spolh nimajo. Tako da vidva s tvojim veselo user posted image  vsak drugi dan in aprila boš zagledala sigurno user posted image . Pa veliko sreče ti želim!!!user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

11.03.2008, 16:00

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

katalina:tudi z moje strani user posted image in ti želim takoj v aprilu da bi zageldala user posted image in nam sporočila veselo novico.
lp lunica

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

clock-img

11.03.2008, 16:39

clock-img

D.Mateja

pencil-img

246

To itak Katalina da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo. Sem začela še mojga sekirat, da nobenega pirčka več, k sem tukaj prebrala, da ni priporočljivo. Bova probalauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem