writing-img

RE: Kaj sem vzgojila?!?

clock-img

10.03.2008, 15:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Em, a jaz delujem na kakršen koli način prizadeta zaradi čohanja mojih dveh fantov? user posted image

No, ker to je bilo napisano izključno kot štos. Zarad mene če si ga na 1m nategneta - bosta še tok bolj ponosna user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi tako mislim, za štos, ne zares, kolikokrat si ga še bouser posted image .

clock-img

10.03.2008, 23:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Em, a jaz delujem na kakršen koli način prizadeta zaradi čohanja mojih dveh fantov? user posted image

Ja, seveda...Tvoja prizadetost se pa res čuti iz vsake napisane besede.....user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.03.2008, 10:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: totimato
Prav hudo mi je ko tole berem. Mislim na komentarje o vaših možeh. Namesto, da se zgražate bi mu pomagale - zato vas je vženil. Nežno počohljat in se poigrat. Vsaj enkrat na dan in bo ded namesto po bifejih hodil raje domov.

Jaz zdaj samo upam, da je bil tole hec, da res na tem svetu kakšna ženska nima tole za resnično dejstvo.

clock-img

18.03.2008, 10:30

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Prav hudo mi je ko tole berem. Mislim na komentarje o vaših možeh. Namesto, da se zgražate bi mu pomagale - zato vas je vženil. Nežno počohljat in se poigrat. Vsaj enkrat na dan in bo ded namesto po bifejih hodil raje domov.

Jaz zdaj samo upam, da je bil tole hec, da res na tem svetu kakšna ženska nima tole za resnično dejstvo.

Ja kako, a ti tega ne prakticiraš? user posted image

clock-img

18.03.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

A če ga po jajcih čoham, da ne bi v gostilne hodil?

clock-img

18.03.2008, 13:55

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A če ga po jajcih čoham, da ne bi v gostilne hodil?

ja. Ga ne?

clock-img

18.03.2008, 14:00

clock-img

srki

pencil-img

9222

A to pomaga, če ga čohaš, da potem skozi doma vedri?

clock-img

18.03.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja, izgleda. Če ga pa še vseeno ni doma, ga moraš iti pa v gostilno po jajcih čohat.

clock-img

18.03.2008, 14:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja, izgleda. Če ga pa še vseeno ni doma, ga moraš iti pa v gostilno po jajcih čohat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je dobra ja, potem pa takoj domov oddrvi, se vsede pred TV in se sam naprej čohauser posted image .

clock-img

18.03.2008, 14:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Raje mu nabavim picajzle, pa naj se sam čoha, kjer če. Tudi v gostilni.

clock-img

18.03.2008, 14:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Kje se pa to da kupit,  grem takoj kupit?

clock-img

02.04.2008, 09:06

clock-img

totimato

pencil-img

189

Mi ne rabimo picajzlov, da se čohamo po jajcih.

Tisto z čohanjem in gostilno drži - ampak je potrebno pravilno doziranje. Moški bo doma, ker pričakuje čohanje. Če je tega premalo bo pomislil: "aha, sedaj me je malo, do naslednje runde je 2 uri, glih 'mam čas da skočim na enega hladnega k Veselemu vrčku". Zato tiste ženske, ki uspešno zadržujejo svoje može doma namesto v gostilni, prakticirajo čohanje po jajcih v pravih, neenakomernih presledkih in občasno navrhuležno zadevo tudi nategujejo. To slednje je splošen element presenečenja in eden glavnih razlogov, da vas je ded sploh vženil.

Čohanje izvajajte doma, naj začne asociirat čohanje in nategovanje s prosotnostjo doma, če vam je to cilj.

Tiste najbolj uspešne, svojemu prinesejo pred TV kakšno pivo in tako odstranijo vsakršno potrebo k zahajanju k Veselemu vrčku.

lp

user posted image

< Sporočilo je popravil totimato -- 2.4.2008 9:08:54 >

clock-img

02.04.2008, 10:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

clock-img

02.04.2008, 10:52

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Tisto z čohanjem in gostilno drži - ampak je potrebno pravilno doziranje. Moški bo doma, ker pričakuje čohanje. Če je tega premalo bo pomislil: "aha, sedaj me je malo, do naslednje runde je 2 uri, glih 'mam čas da skočim na enega hladnega k Veselemu vrčku". Zato tiste ženske, ki uspešno zadržujejo svoje može doma namesto v gostilni, prakticirajo čohanje po jajcih v pravih, neenakomernih presledkih in občasno navrhuležno zadevo tudi nategujejo. To slednje je splošen element presenečenja in eden glavnih razlogov, da vas je ded sploh vženil.

Čohanje izvajajte doma, naj začne asociirat čohanje in nategovanje s prosotnostjo doma, če vam je to cilj.

Tiste najbolj uspešne, svojemu prinesejo pred TV kakšno pivo in tako odstranijo vsakršno potrebo k zahajanju k Veselemu vrčku.

lp

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 14:09

clock-img

1vetrnica

pencil-img

172

dobr ste to sčohaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

clock-img

02.04.2008, 17:05

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

lp

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem