IZVIRNO SPOROČILO: helenav
NAVT nič vas ni po iz?
Ja, res neki štrajkamo!! Ves dan sem doma, pol ko čakam tisto peto uro, da grem ven, se pa kdaj stvari tako zložijo, da ne utegnem in na koncu je ura za it spat.
Danes smo se pa odpravili z vsemi otroki v Supernovo. U, to je bil podvig in pol. Mojega moža ni blo zraven, so bli pa zato nonoti in teta. Dva nakupovalna vozička, v enem Neža, v drugem pa Brina in Aljoša, ki si je želel sedeti v košari. Načeloma smo proti temu, a danes so nonoti privolili. Pa Aljoša je bil tudi ful priden. Problem je bil že na začetku, ker se nismo mogli zmenit kdo gre v katero trgovino. Pol smo šli pa kar vsi povsod

. Kapic nisem dobila (to sem iskala), smo pa naredili špežo. Meni se je zdelo fajn, ker smo bili vsi na kupu in oddahnila sem si, ker so bili vsi trije res ful pridni.
V petek sem po nekem čudežu ujela svojega sina v elementu in mi je dovolil, da ga ostrižem. Bil je že tak, da sem se resno bala socialne službe na vratih. Ko kakšen baročni angelček. Sej je bil simpatičen, predolgi lasje, ki so se mu zvijali v velike kodre, a to mi vseeno ni bilo v ponos, ker sem na tej frizuri videla napisano, da sem nesposobna mati, ki ne ukroti svojega mulca toliko, da bi ga postrigla. Aljoša se je z vsem mogočim branil pred škarjami. Zanj je to bila neka strašna groza in nisem pristaš nasilnih posegov. Čeprav včasih ni druge izbire (umivanje ušes)! Zdaj je pošišan na kratko, frizura "all mama". To pomeni, da mu tu in tam še kaj štrli, a to bom reševala v ponedeljek pri Tanji (moji frizerki). Meni je pa takoooooo lep