Ma jaz ne vem, tu berem, da ene si jo malce zmočite, druge črpate medtem ko iz ene zize dojite....jaz nisem nikoli imela teh težav.
Dinki ti ne šteješ, ker pridelaš cca enkrat več mleka kot ostale. Po mojem ti samo malo s prstom stisneš, pa mleko šprica ful ven.

Ostale pa imamo mal težav, ja.
Katy to, da ne priteče takoj, je normalno. Tudi sama včasih pumpam 10x v prazno, potem pa se kar vlije. Saj tudi otrok vleče na začetku v prazno, potem pa prav začutiš, kdaj začne tečt. Jaz občutim kot tak čuden pritisk. In ponavadi takrat teče iz obeh dojk.
Drugače pa bravo za Tajin spanec.

res ogromno spi, sploh čez dan. Moja frčafela čez dan spi dve uri, dve uri in pol pa še to v treh rundah.
Lona jaz sem Dominku dajala krompir s svojim mlekom. In ga ni maral v tej kombinaciji. Potem sem krompir kar za nekaj časa ukinila. Tudi zato,ker rabiš kar nekaj mleka, da pire rata pireju podoben. Suho pa še jaz ne maram jest.

Sicer pa poskusi, saj veš, otroci so različni.
Moja Julija štrajka glede dojenja, sem vsakič ful prešvicana, ko se dojive. Noče in noče imet joške v ustih, če ne priteče takoj in če ne teče veliko. In popoldne imam jaz že kar malo mleka, tako da se prav matrave. Včeraj sem ji prvič dala dve žlički rižolinota al kaj je, pa ni glih vedla, a ji je všeč ali ne. Je pa po tem spala uro in pol v kosu, kar se še ni zgodilo za dopoldansko rudno.
Mi gremo pa šele v ponedeljek na morje. Še dobro, da sem pogledala na rezervacijo.

Saj ne morem verjet, da imam tak vakum v glavi in da sem pomešala datume.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 22.8.2008 17:33:07 >