IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Zofy, kdaj prideš in ko prideš pokliči, da se dobimo? Drugi teden lahko pridem zjutraj, saj bom Žigca imela že v vrtcu (vsaj upam, da bo šel) in bom fraj, pa še mož mi bo belil kuhinjo.
Dober večer, samo na hitro, da se javim (mi mož teži, da sem preveč na netu in med vikendom me ima pod kontrolo, med tednom pa ne more, ker je v službi

).
V Izolo pridem najbrž v sredo. Se javim definitivno!!! Pa srečno danes ponoči, je baje napovedana tramontana s sunki do 100km/h. Samo tam, ko si ti sedaj po novem doma, najbrž ni takih sunkov, je bolj zavetrje, a ne? Če pa ni, pa hitro vse pospravi z balonov!!! Še dobro, da ne bom dol, ker sem že 2x to tramontano doživela letos in me je bilo prav pošteno strah. Imam namreč sobo obrnjeno tako, da direktno v moja polkna buta...
Drugače pa
Dinki - sem bila danes v Muellerju v Supernovi in imajo tale gel za zobke. Sem ga kar sama našla na oddelku kjer imajo vse za

. Toliko o nespodobnih prodajalkah!
Ta teden se pa jaz bolj malo javljam, ker izkoristim net za pripravljanje dekliščine za eno prijateljico (ampak berem pa vas vseeno redno

). Bom šla na dekliščino po moje kar z Julijo, ker se bo že čez dan začela. Pa če bomo na kaki koči, bom kar posteljico vzela in jo dala ob 20h spat in bom še jaz tam prespala. Če bo pa dekliščina dovolj blizu, pa bo mož zvečer prišel po Julijo in jo domov odpeljal. Bomo vidli. A nisi bila ti Dinki na eni dekliščini? Al je bila katera druga?
No, to bo vse zaenkrat...na hitro. Pa lahko noč!