Lona76 upam, da bo Tajin bronhiolitis čimprej mimo!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi
A se vaši
tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo. Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.
Ne, pri nam je ravno nasprotno... naš Tai se skoraj vedno zbudi dobre volje - pa tudi, če spi samo 15 min. Se je pa že tudi zgodilo, da je ponoči zelo jokal in to v spanju, tako, da sva ga z

komaj zbudila... no in potem je v miru zaspal nazaj (predvidevam, da je kaj čudnega sanjal, ker drugače si tega ne znam razlagat).
gaya24 Maj je pravi bonbonček!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča
Sedaj pa mu že 4 dni dam za kosilo samo otroški riž, pa spet spi, tako kot ponovadi!
Čakajoča a s tem misliš riževe kosmiče, ali je to kak poseben riž? Sprašujem zato, ker je v Paparici veliko receptov z otroškim rižem, meni se pa ne sanja kaj je to...
No, tole je bilo na brzino od mene... Tai se že oglaša in počasi ga bo treba skopat. V kolikor se danes več ne javim, vam želim lahko, mirno in prespano noč!!!