Ojla, marčevke!
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Jaz tu pa tam kelga, kake so pa te vaje z nogami? Nam niso nič pokazali.
V bistu so čist enostavne (so za pospešitev krvnega obtoka, zmanjšajo možnost krvnih strdkov, pomagajo k hitrejšemu celjenju poškodovanih tkiv (iz knjižice)):
1. ko ležiš z iztegnjenimi nogami, pritisneš kolena ob podlago, prste pa k sebi
2. prvi del isti, pol pa krožiš s stopali
3. prvi del isti, pol pa izmenično krčiš noge v kolenih
Nam so dali knjižico z vajami FIT MAMA, drugače maš pa vaje v vsaki mal boljši knjigi o porodu oz. o dojenčkih.
Z
ofy in NČK, mi smo se tud danes prvič kopali in upam, da boma znala tud sama našega sončka tko fajn skopat. Pa patronažna mu je dala prvič vetrovne kapljice (od koroških lekarn) (kr 6 z žličko) in zdaj ful spi... Ma res je zanimivo, ene imamo še čist mičkine (moj je danes star 14 dni, pridno pridobiva na teži, v enem tednu 300g

), ene ste pa že iz pregledov...
Tina50, O čaju za dojenje, jaz mam enega iz lekarne, pa alete nestle (sam ta je za dojenčke), pa od hippa tiste reklamne vrečke so mi tko fajn, da si ga bom kr kupila, ker ne morm sam vode skoz pit.
Pa res je hecno, da čist vedno, ko mali zgrabi zizo in začne, mene zgrabi neznosna žeja! Čutim kot ene iglice v dojki. Pa včasih, ko mineta kaki dve uri od dojenja, spet čutim te iglice na obeh in pol mi steče neki kapljic. A se vam tud to dogaja?
Medica, kak kompot piješ? Jaz sem ga en čas pila iz suhih sliv in jabolk, sam si ne upam več, ker lahko da ga napenja od suhih sliv. Čeprav mi je dr. v p rekel, da lahko. A je katera suhe slive? Namočene?