IZVIRNO SPOROČILO: florc
Naša Zara ga ponoči mla serje,ker ko se hoče dojit jo vzamem ven iz postelje in dojim samo ona gospodična mala zaspi po 15 minutah in potem je to to, samo problem je ker se potem čez 2 uri zbudi al pa še prej in je spet alarm. Jaz danes nisem imela več volje da jo ven iz postelje vzamem in jo je moj srček miril,da sem se jaz saj mal odpočila in da se je kaj mleka pridelalo. Mogoče imam tudi premalo mleka. kako ste tiste marčevke ki dodajate vedela kdaj začeti dodajat. ker čez dan se mi pa lepo na 3 ure hrani kdaj zdrži tudi več kot 3 ure brez. Evo spet alarm, semjo za 5 minut položila v košek in že protestira.
Florc, to se je tudi meni dogajalo, potem pa sem naredila en test. Ko se mi je zopet po 2 urah ponoči zbudil in jaz sem bila čisto matasta, ker se je to celo noč dogajalo, sem se ujezila im mu pripravila dodatek, brez dojenja (to lahko naredi tudi partner, pa lahko ti tisti čas kar nadaljuješ s počivanjem), tako sem ga stestirala, koliko je sploh popil (pripravi dodatka več kot je potrebno za njegov obrok) in koliko časa bo zdržal brez naslednjega obroka. Res, da je bil tisti dan čisto zbrkan glede tega, ampak jaz sem bila malo pomirjena oz. seznanjena, koliko spije in koliko dolgo zdrži. Drugače pa jaz vsak večer pred spanjem podojim in mu dodam še 60 ml aptamila in mi zdrži v enem kosu spanja 4 ure, če ne se zbuja točno na tri ure.
Pri nas prakticiramo dudo, ki jo obožuje samo ven mu pada (o ti lumpa duda

), pa tudi flašo (večerni dodatek aptamila in če si mleko načrpam), pa se kljub temu polno dojimo in nezavrača dojke (je preveč luštno pri mamici

).
Glede pregledov med porodom, pa moram reči, da jih jaz nisem prav nič čutila, res pa je da me je pregledala samo 2x v razmiku 10 minut in sem že rodila.
Dinki, dobrodošla in čestitke. Glede bolečin v križu nimam izkušen, ampak imam pa kolegico , ki pa jo je bolela trtica in je lep čas po porodu hodila samo nazaj, tako da si še dobra če hodiš le kot herr Flick

. Verjetno je res preščipnjen živc in to povej patronažni, te bo mogoče osebni zdravnik poslal na fizioterapijo. Moraš razumeti, da se dol vse premakne.
Lep dan vam želim in veliko sprehodov.