Pozdravljene!
NA hitro vas pozdravim, potem pa šibama na sprehod. Je zunaj tako čudovito vreme.
Veste kaj me zanima, tiste, ki iamte te albumčke za dojenčke. S čim boste naredile odtise rok in nog v album?
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Lucalu, ne vem , če sem prav razumela. Če dojenčka šraufa med dojenjem, je to od hrane. A potem, če ga šraufa ob kakšnem drugem času, potem pa to ni od hrane
Ja, tako je meni rekla pediatrinja... če ga zvija med dojenjem, je to zato, ker si nekaj takega pojedla, če ga pa vmes, je pa to zato, ker se mu ureja prebava... in nekatere sploh ne zvija močno, tudi, če jih... nekatere pa res in tisti so bolj občutljivi - mi, na žalost, spadamo v to skupino
Sem se kar odahnila, ker ful pazim kaj pojem (še vedno ne jem svežega sadja in zelenjave) in jo malo šraufa. Moram reči, da res ne veliko, ampak še vedno se mi smili.
Lucalu - hvala za čestitke.
Kdaj imate
naslednjo posvetovalnico? Midve sva dobili datum 23.7., takrat bo stara 3 mesece in 19 dni. meni se to zdi malo pozno
San - ti moram povedat, da sem včeraj dobila sling rahlo oblazinjen. sem se odločila za tega, ker ga ne mislim uporabljati drugače, kot pa če bo deževalo. Upam, da bom zadovoljna. Malo se ga moram avadit.
Nič, se grem spravit.