IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Naš Sergej pa je danes večino dneva prespal.. malo v posteljici, malo v ležalniku, malo ob mamici, malo več na mamici... smo bili ves dan doma, ker vedno ko smo hoteli ven se je vlilo..
... le kaj bomo počeli ta teden ko je napvedan samo dež
Lahko noč vsem...
Ojla, mamice!
Ja, kaj bomo s tem dežjem????????? Hočem ven na sprehode....
Matic je tud danes največ pri, ob, na.. mamici. Ga matrajo vetrovi že od jutra. Sredi hranjenja ga tko zgrabi in kr neha jest, pol pa (če ma srečo) ful prdkne. Na rokah se pa kr potolaži, sploh če hodiva z njim. Zdaj sem ga dala v sling al kaj mam - sej ne vem, mogoč štorkljo? - ima obroč...
Zdi se mi, da bi bi bil čist zvit, če bi ga dala celega noter. Zato mu glavo podpiram z roko in napol ven gleda. A maste ve tud podobne prijeme al delate tko kot je v navodilih?
Dinki, mislim da si ti pisala o kapljicah Lefaxin. Koliko jih daješ oz. s kolk si začela? In si napisala, da jih imaš na stand by-ju, torej si jih dala Titu sam parkrat? Ma, jaz mam zaenkrat koroške kapljice in šparam Lefaxin za "hude cajte". Pa neki sem danes prebrala, da majo neka pomirjevala noter (na forumu, tko da to niso čist preverjene info., nimam pa farmac. znanja, da bi sama preverila), tko da še ne vem, če bi jih dala malemu.
Lona, držim pesti zate in tvojo pupo, da boste čimprej vse porihtale
Lep večer in prespano noč vsem, razen seveda hitrih postankov za jest