IZVIRNO SPOROČILO: san
moj kraljevič trenutno pridno dremucka, jaz pa namesto pospravljat in kuhat takoj za računalnik
.
SAN,

tako se dela!
Zdaj pa resno: itak porodniška
NI = gospodinjenje!
To porodniško pa res nimam slabe vesti, če mož pride domov, kosilo pa ni kuhano in kopalnica bleščeče zgloncana, srajce polikane in jaz sveže počesana ...
Je pa res, da imam rada pospravljeno, pa tudi moža rada nasitim ... a če kdaj ne rata, pa nimam slabe vesti. Več.
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
c....verjetno je vzrok kje v količini in pritisku iz ritke
moj občutek mi tudi pravi tako ...
PERP: 
za dobrodelni sprehod!
Pa še firbec: koliko pa si pretekla kot amatarska tekačica? Si tekla tudi (pol, četrt, cele) maratone?
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
NČK, upam da bo gnar
, da boste lahko šli na dopust tja kamor si želite
.
Dinki, želim ti, da se ti to upanje izpolni!
Meni se še zmeraj zdi ful dela s temi lupinicami pa vozičkom ven pa not pa skoz imam celo torbo s sabo za Tita skratka nisem še čist not padla z vso to "prtljago"
.

, ja res so to strateške komedije
Naš dan je tako hitro minil, kot bi švrknil

!
Zjutraj je bila maša za ranjko taščo, potem obiski, potem dobro kosilo, ki ga je skuhal mož

, potem en kolesarski sprehod s sinom in hčerko

- sine je bil priden, pazljiv kolesar

, hčerka pa je potrpežljivo prenašala moje šoferske kikse (ups, luknja, ups grbina, sorči nisem videla te korenine itd.). Sem pa bila po sprehodu čudno utrujena ... ko ožeta cunja, tako nekako bi jo lahko opisala to utrujenost. Hm, hm pa se mi ni zdel naporen dan

.
Zdajle šmrkam, še dobro da me ne morete slišati! Imam namreč že tradicionalno prehlajenost+alergija na cvetni prah. Zaenkrat še nimam krvavih oči in vijolčnih ušes

, a ko bo, pa ne bo tako zabavno kot se sliši

. Upam, da bom lahko dobila kakšno zdravilo

, ko pa dojim?
Tolk velik spet od mene, nakladačice.
Mejte se!