Mene pa samo zanima, kako veste (po čem sklepate?), da je ženska v starosti okrog 30 let, lepo urejena, ki sedi pred lokalom s kavo, čikom in prijateljico, lažna samohranilka, ki živi od DSP-ja?
Tudi jaz sem stara (skoraj) 30 let, na trenutke se celo uredim
, grem s prijateljico ali prijateljem sredi belega dopoldneva na kavo. Moram zdaj čakati, kdaj bo do mene kdo pristopil in me vprašal, od česa si kavo plačam?!
Mislim... pa tudi takrat, ko sem dejansko živela od DSP-ja (leta nazaj)... otroka sem ob 8-ih dala v vrtec, šla na razgovor za službo (več razgovorov na dan je nekako nerealno, kajne?), potem pa ven na kavo... in?... plačala sem jo seveda od DSP-ja, saj drugega nisem imela... in?... ja, vrtec je bil zastonj takrat... in morda se še katera spomni, da sem prav jaz prav tukaj na RR vprašala, kakšna je to logika - nekdo, ki ima DSP, ima denar (pa kakršenkoli že) in ima vrtec zastonj... nekdo, ki nima DSP-ja (pa je kljub temu brezposeln), mora pa vrtec plačati... ja od česa pa, če je brez denarja?!
Ne odobravam nategovanja države, da ne bo pomote, ampak še manj pa odobravam pljuvanje po mamah, ki delajo na tem, da bi dobile službo, medtem pa živijo od DSP-ja in imajo otroka v vrtcu... in grejo 1x na teden ven na kavo, ve pa jih vidite ravno takrat!