writing-img

II- dvom?

clock-img

12.03.2008, 08:05

clock-img

byanca

pencil-img

252

Drage rr-jevke dobro jutro!
Mam eno vprašanje: Pred pol ure sem naredila test(BC) in oba sta mi pokazalauser posted image . po eni strani sem vesela, po drugi v dvomih. velikokrat sem na forumu prebrala, da bc ni siguren. kar se znakov tiče, pa so isti kot pred menstruacijo. ma pa jajčniki bolijo, pa spodji del ....uglavnem mam občutek da se bo ravnokar vlila.
naj povem še to, da imam neredne cikle(od 29 do 40 dni).prejšnja dva meseca sem imela 31 in 32 dan, danes pa je 33 dan cikla.me zanima vaše mnenje.
nameravam zdaj v lekarno po clear blu.

clock-img

12.03.2008, 08:10

clock-img

becky

pencil-img

335

po moje je test ok. če pa si dvomih, pojdi raje na krvni test. ta je 100%. držim pesti, da je user posted image

clock-img

12.03.2008, 08:11

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

jaz tudi mislim da si user posted image , za ziher pa kot ti svetuje becky-krvni test.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

12.03.2008, 08:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni je BC vedno pokazal točno tako, kot je bilo - ko nisem bila noseča, eno črtico in ko sem bila, dve (pa jih nisem naredila malo). Čestitam!

clock-img

12.03.2008, 08:24

clock-img

byanca

pencil-img

252

Res iskrena hvala vam! Bom vaše nasvete upoštevala. vam bom poročala.
vsem vam pa velikouser posted image in da se vaše želje kmalu izpolnijo!

clock-img

12.03.2008, 09:30

clock-img

Anonimen

Tudi meni je danes zjutraj BC min pokazal zelllooo rahlo črtico. Z možem sva prav nesrečna, ker se ne moreva prav veseliti. Morda bom danes kupila še CB in se jutri prepričala. Zadnjo M sem imela 16.2. in glede na ciklus bi jo morala dobiti v ponedeljek no in do danes je še ni. Mislite, da je še premalo hcg? Doma že imamo eno nagajivko in pri prvi user posted image se je plus na CB lepo videl. Ne vem. Počakajmo še kakšen dan.

clock-img

12.03.2008, 09:56

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: byanca

Drage rr-jevke dobro jutro!
Mam eno vprašanje: Pred pol ure sem naredila test(BC) in oba sta mi pokazalauser posted image . po eni strani sem vesela, po drugi v dvomih. velikokrat sem na forumu prebrala, da bc ni siguren. kar se znakov tiče, pa so isti kot pred menstruacijo. ma pa jajčniki bolijo, pa spodji del ....uglavnem mam občutek da se bo ravnokar vlila.
naj povem še to, da imam neredne cikle(od 29 do 40 dni).prejšnja dva meseca sem imela 31 in 32 dan, danes pa je 33 dan cikla.me zanima vaše mnenje.
nameravam zdaj v lekarno po clear blu.

Naredi CB pa nam javi!!!! Jaz sem sigurna ja si user posted image . Kar čutim!!! user posted image user posted image user posted image  Tako da čestitke!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

12.03.2008, 10:44

clock-img

little angel

pencil-img

477

ziher si nosecka!cestitam!!!!

clock-img

12.03.2008, 10:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

krvni test je res najbolj ziher,drugač pa še počakaj  kakšen dan in ponovi test,takrat bi moralo na testu tud bolj močno črtico pokazat.srečno obemauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

12.03.2008, 11:27

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: spps

krvni test je res najbolj ziher,drugač pa še počakaj  kakšen dan in ponovi test,takrat bi moralo na testu tud bolj močno črtico pokazat.srečno obemauser posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam!! Jutri nam obvezno sporoči kaj je novega. Držim pesti in navijam zate byanca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

12.03.2008, 11:35

clock-img

Bivy

pencil-img

48

Byanca, držim pesti, da si user posted image .

clock-img

12.03.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

Mislim, da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2008, 07:21

clock-img

byanca

pencil-img

252

Dobro jutro! evo, danes sem nardila še test s CB -jem in se je pokazal velik +.
Ne morem verjet da se mi to dogaja.....
zdaj se bom naročila na pregled.
kar se pa znakov tiče: začelo se je tako kot pred vsako menstruacijo; napete prsi, nihanje razpoloženja,zbadanje v sp.delu trebuha. edino kar je blo drugače je rahla zgaga.
malce pa me skrbijo krči, ki trajajo nekje že 3 dni. bom potem še to gin. vprašala.

clock-img

13.03.2008, 07:23

clock-img

spps

pencil-img

14046

kar se pa znakov tiče: začelo se je tako kot pred vsako menstruacijo; napete prsi, nihanje razpoloženja,zbadanje v sp.delu trebuha. edino kar je blo drugače je rahla zgaga.
malce pa me skrbijo krči, ki trajajo nekje že 3 dni. bom potem še to gin. vprašala.

jeeeeee!!!!!ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

13.03.2008, 07:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

byanca,sem te morala,kar v marcu na roza pobarvatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

13.03.2008, 07:34

clock-img

byanca

pencil-img

252

ZLATA SIuser posted image hvala res!
grem navijat.....dejmo punceuser posted image

clock-img

13.03.2008, 07:37

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2008, 07:58

clock-img

vita80

pencil-img

299

Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2008, 08:04

clock-img

becky

pencil-img

335

čestitke tud z moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa eno vprašanje: kolk časa sta čakala na +?

clock-img

13.03.2008, 10:02

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Čau, čestitam za +! Jaz sem včeraj naredila dva babychecka, pa je tudi taka čudna na pol črtica, da zdaj ne vem, pa isto kot pri tebi totalno čudni ciklusi, po pet tednov ali še več. Tako da grem danes še po CB. Bi bilo mogoče fajn počakat še kak dan, ampak sem preveč firbčna user posted image . Držim ti pesti!!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

13.03.2008, 11:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Čau, čestitam za +! Jaz sem včeraj naredila dva babychecka, pa je tudi taka čudna na pol črtica, da zdaj ne vem, pa isto kot pri tebi totalno čudni ciklusi, po pet tednov ali še več. Tako da grem danes še po CB. Bi bilo mogoče fajn počakat še kak dan, ampak sem preveč firbčna user posted image . Držim ti pesti!!
user posted image

tud tebi srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

13.03.2008, 12:34

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Super!!! Še eno srečko user posted image  imamo!!!!! Marec je vedno bolj roza!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Mami in bravo Ati!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2008, 15:05

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

CB pokazal en velik nedvoumen +.
user posted image

clock-img

13.03.2008, 15:15

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

CB pokazal en velik nedvoumen +.
user posted image

Iskrene čestitke tudi tebi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To punce!!!! Gremo še ostale testke delat, pa čim več user posted image  vam želim!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam za vas iz vsega srčka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZmajTolovaj tebi pa srečnih user posted image  pa čim manj jutrenjih slabosti!!! Pobožaj svoj trebušček z malo bolhico notri tudi v mojem imenu!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

13.03.2008, 15:47

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Hvala za lepe želje user posted image . Srečno tudi vsem drugim, ki delate na naraščaju, nam je v drugo ratalo zelo hitro, upam, da bo vse v redu tudi naprej, nočem pa se prehitro preveč veselit.
AMPAK SE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem