writing-img

RE: Prehranska dopolnila

clock-img

17.03.2008, 13:10

clock-img

Bobs

pencil-img

13

Pozdravljene!

Zanima me še, ali se je katera po začetku jemanja Elevita, Centramed mami ali katerih drugih dopolnil morda zredila?
LP!

clock-img

17.03.2008, 16:58

clock-img

Athina

pencil-img

319

IZVIRNO SPOROČILO: Bobs

Pozdravljene!

Zanima me še, ali se je katera po začetku jemanja Elevita, Centramed mami ali katerih drugih dopolnil morda zredila?
LP!

Jaz jemljem Tifol, od kar načrtujeva user posted image , in sem se zredila (predvsem v trebuh) ... ne vem pa, če je od dopolnil, psihe ali česa drugega ...

clock-img

17.03.2008, 18:39

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Pozdravljene!

LP!

Ne. Jaz jemljem CentraMed mami in se nisem zredila.

clock-img

17.03.2008, 19:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

Pozdravljene!

LP!

jaz imam neovin pa se tud nisem zredila

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

18.03.2008, 10:23

clock-img

emina83

pencil-img

428

jst sem v 1.user posted image jedla centramed mami, pa se od začetka nisem nč redila, zdej sem v drugo user posted image in jemljem elevit, pa sem že +1kg, pa sem komaj na samem začetku nosečnosti user posted image user posted image user posted image tak da bom kr lepo nazaj na centramed mami prešaltala.

po moje je to odvisn od vsake posameznice in njenega organizma, kak ti telo sprejme kako zadevo. da bi pa karkoli ugotovila, jih pa itak morš prej poskusit.

sama upam da v tej user posted image ne bo toliko kg kot v prejšnji, ampak zgleda da ne bo tako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem