Dober dan
. To vreme je res čudovito, pa za čez vikend ga napovedujejo
.
IZVIRNO SPOROČILO: taškica
Rubin - katero barvo Hartana boš pa izbrala?
Odločam se med temi tremi:
V živo bi verjetno šlo lažje, moram poklicati v Mozirje, da vidim kaj imajo na zalogi. Sem razmišljala, da ko bomo šli po voziček še zavijemo v Mozirski gaj, pa naredimo en izlet. Ampak kje je še junij.
Mehkih košar pa ne bom vzela od njih, se mi zdijo predrage - 150€, Mislim voziček pride 500€, dve košari pa 300€, se mi ne zdi logično. Sem malce pogledala pa imajo na Amazonu takšne fletne od I'coo za 50€ pa še Kostenlose Lieferung je tukaj je
link. Edino me zanima, ali vse košare pašejo? Imajo vse iste mere? Ker pri košarah nikjer niso zapisane dimenzije.
Pa še nekaj mi je zanimivo? Da so Hartani v Sloveniji najcenješi. Vsi na netu so vsaj 100€ dražji. To je pa fenomen. Ponavadi je glih obratno.
Meni so tudi ti v oči padli za potem, po enem letu oz. drugo leto poleti:
Ful so kjut, pa še dragi niso.
Rosa, če gre voziček v prtljažnik je odvisno od avta in kakšno prostornino ima. Npr. mi smo prej imeli Freestyle, pa sva morala odstranit eno zadnjo kolo, da je šel v prtljažnik od Cordobe, ampak ni bil noben problem, se je takoj nataknilo nazaj. V primeru, če si v dilemi je najbolje sprobat v kakšni trgovini (tako sva midva v BC, čeprav sva ga potem kupila pri Sončku). Drugače pa imaš navadno pri opisu vozička tudi mere zloženega.
Ninčy, najbolje je da si enega in drugega sprintaš z opisi vred potem pa primerjaš.
Kalina - vse bo vredu, boš videla

.
Pupe moje, danes je strogi post, da se ne boste spozabile, tudi klobase so prepovedane

.
Nič grem še malce po hiši narest, da bo popoldne potem samo naše.
Papapa.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 10.4.2009 13:19:36 >