Za Amrico stiskamo pesti in ji pošiljamo objemčke! Vse bo ok. Kar lepo ubogat Snežinko, + afirmacija je zakon.
Anja - ja, res je čudno da te niso poslali v P. - ima Blanč kar prav. Mv je prvi pokazatelj prezgodnjega poroda....počivat punca, pa pozitivno mislit pa bo. Pa nič prehitevat prosim, zdajle sem jaz na vrsti , prosim da me počakate.
IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Taški, ovčka je super, to trdi tudi moj sosed, star 55 let, ker vedno spi zavit okrog ritke z ovčko in si je tako pozdravil prostato- no tole ravn ne paše na našo temo ampak sigurno so ovčke zakon
Blanč - ti ga pa pihneš, sem se spet smejala.

Ti bom jaz dala prostato, pa rit 55letnika. Bolš da si tole v živo ne predstavljam.
Aja glede previjalke - punca ta previjalka (fotkica) - ta ozka kot jo ti imenuješ je da best. Od strani rihtata - ta je dobra - ta previjalka se odpre - notri je banjica, zato je pa na koleščkih. Dojenčka od postran rihtat je simpl dimpl, lahko pa odpreš zgornji del, pa ga imaš pravokotno nase. To je najboljše od najboljšega. Pa še predalčki so zraven, to pomeni, da ga z eno roko držiš, z dugo pa odpiraš predale. Jaz sem isto imela sposojeno.
Aja pa kalorifer si nabavi. To je tudi ena taka must have zadeva, če je še nimaš seveda. Dojenkoti imajo radi toploooooo.
Larči - nimam linka

To je home order iz Gorenjske. Sosed sosedu ovčka. A vprašam zate? A bi res jih mela?