IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
A tebi je krona padla z glave?
Didlinaa, glejte, če mislite, da mi je padla kronica z glave, potem prav. To je vaše mnenje.
Spoštujem ga.
Toliko sem se razpisala o klistiranju, saj je v PREVENTIVNI, 1 x LETNIH uporabah ZELO ZDRAVILNO očiščujoče!
Če se s čim kategorično ne strinjate (vi govorite o kurativi, jaz o preventivi!!) vam predlagam, da o zanimivi temi ne jemljete poleta in blatite zadeve, ki je očitno, po preventivni plati, ne poznate. Žaljivo obnašanje z vaše strani pa je nadvse neprimerno za tale forum.
Ženske se tu pogovarjamo pozitivno
o zadevah in namen foruma je, da se vzpodbujamo in si pomagamo.
Vsekakor vam pravice do svojega mnenja nihče ne odjema ali omejuje. Prosim vas le, če premislite v kolikor bo vaša izjemoma neprijetna izkušnja res kateri od uporabnic koristila.
Didlinaa, iskreno vam

želim veliko zdravja in čim manj bližnjih srečanj s klistiranjem zunaj vašega doma. Sama moram reči, da je klistiranje doma (ko ga izvaja človek sam, na način, ki mu prija, in še enkrat ponavljam iz
preventivnih (v času intenzivnega postenja)) zelo prijetno!
Obenem vam povem tudi, da je zapeka, zaprtje posledica tudi veliko nakopičene jeze, ki je vam očitno ne manjka.(glej knjigo Louise L. Hay, Telo je tvoje - možni miselni vzorci za bolezni). Prosim, tole ni nič osebnega, vzemite si to zgolj kot možen vzrok težav. Ljubezen je odgovor na vse.