IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Ene pa tko na svet brihtne, da glava boli.
Taprava gajstna ženska bi mu cunje skoz okno zmetala s kufri vred, jih par poznam takih, vključno z mojo ženo. Taprava ženska mu niti nebi pustila, da bi mu pri dveh otrocih ratal dolgčas, da bi gospoda okol hodil po fešticah, one pa z njimi v rokavičkah.....
Draga avtorica teme, nikar se mu ne pusti in mu čim bolj zagreni življenje, mogoče si sploh ne predstavlja, kako je dejansko živet brez tebe.
Popolnoma se strinjam z napisanim.Tudi jaz (in seveda moj mož)imava dva otroka,ki sta sedaj stara 14 in 15 let in lahko rečem da je bilo kar pestro.Poskrbela sem da mojmu možeku nikoli ni bilo dolg čas(ne v postelji ne kje drugje

).Kje pa piše,da moreš vsa gospodinjska dela opravit sama.
Moj mož je edinček in temu primerno je BIL tudi razvajen.Pa sva situacijo rešila kar hitro na začetku zveze.Enkrat in res samo enkrat ME JE pripravil do tega da ga postavim pred vrata.Ne dobesedno,ostal je pri meni,vendar so njegove "cote" ostale nedotaknjene,kosilo pa je imel v restavraciji.Postelja pa je bila hladna.
Enkrat v tednu do dvakrat sem si cel dan vzela fraj,otroka pa prepustila njemu.Pri tem je seveda tašča skor popenla,pa sem ji kar hitro nakazala kje je njeno mesto in če se ne strinja lahko sinčeka v" paketu"dobi domov.V tem obdobju sem bila samo slika brez glasa do mojga možeka.In tako je spoznal,da sem človek s katerim ne gre pometat in ki zahteva spoštovanje.
Kasneje mi je priznal da je v tem času spoznal da mu jaz in otroka veliko pomenita in da me spoštuje in ceni,ker sem se tako postavila zase in za otroka(tudi proti njegovi mami,ki ji nisem dovolila da bi manipolirala z mano).Naj povem,da se sedaj z taščo odlično razumem prav tako z možem.(skupaj sva 15 let).
Včasih ko berem določene poste ugotavljam da nekatere hočete bit mučenice.Ne vem zakaj.Mogoče ste tega vajene že iz otroštva(razmerje med mamo in očetom).Jaz zase vem ,da se nikoli in nikdar nebi nanikakršen način poniževala pred moškim,ker se cenim in se imam rada.
Zato drage ženske(seveda tudi moški) začnite se ceniti in imeti radi,ker le tako vas bodo cenili in imeli radi tudi drugi.PREVERJENO!