IZVIRNO SPOROČILO: kmarija
Včeraj mi je P pokazala, kako naj jo vzpodbujam k plazenju in mala je v 5 min. pokapirala sistem,
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Te smem samo vprašat kaj ti je P pokazala. Našo bi bilo treba tud mal vzpodbujat
Pa čestitke vsem
, mamicam, plazenju, zobkom, pridnem papanju .....
Ko leži na trebuščku, ji podpreš podplate in potisneš nogice v položaj žabice, potem pokapira, se opre na tvoje roke in potisne naprej... upam da sem razumljivo napisala.
Klaudia saj sem vedela, da moram tebe vprašat
zoja - bravo punca . Zdej boš pa mami sive lase delala
Jasna točno tako, sem jo zjutraj komaj ujela, je bila že v hodniku pred stopnicami

. Grem danes v bauhaus po ograjice.
Kasija pomoje se splača. Verjetno se bo tako navadil na spanje. Moja ima sedaj že čist urejen urnik spanja in hranjenja. Glede gh, pa se mi zdi, da je najbolj nasiten riž, jaz npr. skuham jabolko z rižem, kar skupaj, pa potem pretlačim. Dam pa malo več vode, da je bolj vodeno, se ji manj paca po ustih.
Zdaj pa mi prosim povejte, kaj bi to bilo: Eni včasih tako čudno zadiha. Sedaj že ene 3 dni. Kot da bi "zasmrčala". Se pa tudi začuti v prsnem predelu, če jo tam držim ali zadaj v zg.delu hrbta. Ne vem kako bi drugače to opisala. Ne zgleda pa drugače nič bolana. Naj pokličem P jutri, če bo še vedno?
Mehurčica verjetno ima samo zamašen nosek.
Duda... Zoja noče večje
Vanili dobrodošla v klubu čvek
Sedaj grem pa čajčka spit