IZVIRNO SPOROČILO: tintin
NO super za GH, tudi midva bova kmaaaaaaal začela (nimam pojma kdaj bo ta kmal, ker mi je tako super dojit, nič se mi ne lušta dajat GH
), najkasneje pa čez 3 tedne oz. ko bo star 6.m. Bomo pa začel z redko korenčkovo juhico (po nasvetu patronažke).
Uh, podobno. Sem se že odločila, da do dopolnjenega 6. meseca ne bom čisto nič dodajala. Če bo vse ok, bomo pa tudi še kakšen teden potegnili. Zaenkrat kakšne želje po GH tako ali tako ne kaže, ko vidi joškota, je pa čisto preč od sebe. Je pa res, da so bili prvi trije meseci težki, ampak zadnja dva je pa postalo tako lepo. Rabi ful manj časa, da se nahrani. Obenem se mi smejčka in čeblja; so res posebni, samo najini trenutki. Ko se bo odstavila, bo najbrž kot bi spet kdo prerezal popkovino.
Pa moram jo pohvalit; zadnji mesec je počasi spet podaljševala spanje - z zbujanja na 2 uri smo šli na 3, pa potem še malo čez, danes je pa potegnila od 22:30 do 4h, se na brzino najedla in spala do 8:40. Sem čisto blažena. Me je pa najprej ful prestrašila. Okoli 23h sem se v kopalnici umivala,

je gledal TV, ko naenkrat zaslišiva ful krik iz spalnice. Oba čisto paf šibava gledat, kaj se dogaja, je pa spala. Ne vem, ali imajo taki majhni pikci že lahko nočne more ali kaj...