Čeeer,
punce HVALA
... saj bo .... življenje je pač tako in prej ko se s takimi stvarmi "sprijazniš", lažje ti je ... sploh pa, še dobro, da se je to zgodilo zdaj, kot pa da bi se ob rojstvu pokazala kakšna "napaka" ....
Taja je bolje, ponoči je lepo spala do dveh, se je zbudila, ker je imela vročino... sem ji dala pol svečke, jo podojila in je spala do šestih, sva se spet podojili in je zaspala še do pol desetih .... Čez dan je sicer veliko spala, ampka ko je bila budna, ni nič jokala, tako kot včeraj, ko se je drla za znoret ... Je imela danes doma cel dan rutko na ušesih, pa ko je bila utrujena, si je kar čez oči potegnila in zaspala
... sem ji pa za ušeski namazala s Tea tree kremo, pa se mi zdi, da je tudi to pomagalo....
Danes smo bili u glavnem kar doma, Tevž in Pika sta se igrala okrog hiše, po kosilu sta na terasi ustvarjala s prstnimi barvami, jaz sem zraven kofetkala, mož je kosil travo, Taja je pa spančkala v dnevni in sem jo skozi okno opazovala ... Okrog sedmij sva šla pa s Tevžem sama za pol ure rolat, je blo prav luštno ... je bil tok vesel, je rekel: hvala da si šla sama z mano, že dolgo nisva bila sama zunaj ... ja, včasih sva res večkrat šla, je revček komaj čakal pomlad, da bova rolala ...
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
za kremo pa ni panike!! Bom jutr poklicala uno k mi rihta in narocila, ce ma na zalogi bo v pon. ze na posti, drugace pa traja en teden da dobi.
Saj ne da bi se štulila zraven, ampak
Manca tudi jaz ti lahko zrihtam kremo in jo v torek že dobim - pa itak imam še posodo zate, pa ti oboje pripeljem, ti še poštnine ne bo treba plačat ... Povej, če želiš ....Pa če Ajtak dovoli, seveda
Mark - čestitke
Oranža - čestitke za plato ... zdaj pa še streha, a ne? Kakšno boste pa dali?
A potem velja četrtek 15.?
Do takrat bova pa tudi midve že uredu, upam ...