pozdrav na hitro...
Izabela uziva na blazini,na trebuhu,z nogam gor,kot na plazi in gleda..tenis..Djokovica...
VB...jaz imam to podlogo..ves kaj korznik ze drzi,ampak men ga je Izabela takoj dol potegnala,tako da ga drzim v roki sedaj....
Hrana..jaz jetrce rada uzivam,ampak jiz ze dolgo nisem,sem pa opazla,da mnogo nenavadnih jedi,ki sem jih imela pred nosecnostjo rada,enostavno ne morem vec jest..to so pecena racka ali gos,drobovina,vampi,zolca,.....kaj pa vem,polzi tudi...
Izabeli se ne dajem mesa,zato sem vprasala,dokler ne dobimo rezultatov krvi,pa zegen od pediatrinje,ker so njena jetra se vedno sumljiva...upam res,da se bo koncalo...
Doma pa uzivamo meso,ampak piscanca,purana ter 1-2x na teden svinjino ali govedino...Ravno danes sem naredila ocvrte piscancje zrezke ter krompirjevo solato.....mnjammm
Zelo veliko pa uzivamo morsek jedi,najvec lososa,tuno ter skampe,ta velike,sipo,lignje..moj je zakon za kuhanje teh jedi....
No,sem izbrala obleko danes,ceprav bom se sla poskusit eno novo,ki jo se cakajo,ampak drugace pa bo tale...
www.salonel.sk/html/satyv.php5
ful lepo pride zadaj,ko je raztegnjena...
dodam pa se malo slikic Izabele v album.....
papa zaenkrat