hoj..
evo še nas...
Včeraj smo se cel dan potepali navljub slabemu vremenu...danes pa tudi kr nekaj...tale vreme je čist v
..piha k hudič, pa še nekaj se prpravlja na dež..mah upam da bodo prazniki kej lepši...hmmmm
sem neki vas na hitrco prebrala..ste kr naklofale...tko da sem bl preletela..če en bi mogla ene 5 strani prebrat..kar bi mi vzelo pa kar nekaj časa...
Všer sem bla v SN pa Leclerc..pa sem kupila žličke, pa ene posodice za GH..mislim da bomo mal probal kakšnega rižkota, tko da bi se vsaj mal navadla na žlico in požiranje..pol pa zares začnemo..BV da čakam še 14 dni, k je itak vseen,..bomo pa bolj počasi začel..mal me je Maja prestrašla (no pa še kdo drug), k pr šestih m. nočejo jest začet GH..
..no pa saj bomo videli..hihihhhi
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
ORANŽA-a ti imaš tisti senčnik PEPENI-kako je je vredu kje si ga kupila koliko si dala??????????????
Men je tko tko..no ni mi žal da sem ga kupila, je kr priročen pa bo še kje drugje prišel prav..ampak glih zadnjič ko mi ga je Martita namontirala gor, je tamalo skor sonce upalilo..je imela čist rdeča lička..k sva se dam peljali je sonček sijal direkt v voz in pol sva vseeno še pleničko namontirale gor.....in nama tudi ta senčnik ni nič prov prišel, k je previsok..mal nižje bi se ga mogl dat naštimat...
Aja
mama11..eno tvojo stvar imam

a uganeš???
Potepinka..Mark je pa taprav frajerček...
Scuba..čestitke za "teto"...
Oblačenje..tudi mi nimamo več žabic..imam pa zmeraj dekco pri roki, če se kaj ohladi jo pokrijem..drugače pa enako kot ostale..
Vse ki se odpravljate na morje...imejte se maksimalno lepo!!!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
IZVIRNO SPOROČILO: martita
FLUONATRIL - ena na dan po obroku GH...
A to je nova fora? Jaz sem mislila, da zdaj fluorovih tabletk ne dajejo več...
Nam so v MŠ rekli da ji to še vedno dajejo
alarm
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84