Kaja vse najboljše
Scuba - ti si me zadnjič spraševala za uno razkužilo, a ne? Daj me prosim spomni, da ti povem, da ga nimajo
(ko ga bojo dobili, ti pa povem...)
Nicolina - nisem hotla včeraj preveč dražit Debeluške, ker je že imela komentarje - hvala za kompliment
... ( bo pa dons še 1x komentirala
)... jaz se sicer nisem čist navadila na barvo, ampak če ni hujšega ... bomo tud to preživeli...
Glede morja: mi bomo pri nas na parceli v prikolici, v Zadru pa bomo v apartmaju (oddaja sodelavka) ampak imajo tako veliko teraso, da če nismo na plaži, smo pa na terasi ... tko da apartmaji mi še niso švoh, ampak v hotel pa (zaenkrat - ker nikoli ne reci nikoli) ne bi šla ...
Še glede kitajskega horoskopa: mož je tiger, jaz mačka, Tevž = kača, Pika = opica, Taja = merjasec (razen če ne bo Debeluška drugače rekla
)
No, sem že včeraj rekla, da gremo danes na morje ... je blo ful lepo, mal je veter pihal, ampak je blo toplo ... smo šli samo travo pokosit, pa mal od enga do drugega soseda, ki so bili večina čez praznike dol ... Potem smo šli na pizzo in v Umag na en sprehod in sladoled ... Otroc so bli pridni, Taja je spala v obe smeri, nazaj grede tudi Pika ...
Zdaj se pa niso in niso mogli umirit za spat... pa je Taja zaspala, T & P sta pa po postli rogovilila ... pa sem jima rekla, da tisti, ki bo prej zaspal, bo jutri nekaj dobil (ful vzgojno, a ne
, ampak če pali
... ) ... sta kar padla v postlo in zaspala ...
Jaz grem pa zdaj še "mojo" torto narest ... jutri praznujemo (spet) Tevžev rojstni dan ... tokrat z ožjimi sorodniki ... (čaka nas pa še praznovanje s sošolci in s prijateljčki) ...
Bom še nekaj časa pokonc, tko da kar klofajte