02.04.2008, 14:03
1337
Tintin to si pa sam izbereš. Mi2 tud nisva bla poročena pr Eneju, pa nisva mela nikakršnih obravnav in smo se tretirali kot dsružina in nismo bili nič ''popustov'' deležni pri vrtcu , odhodkih itd. Ker sva pač mi2 tako želela in nama je blo blesavo se to it(Barika brez zamere, pač kakor komu) pa čeprav sem jst takrat izgubila službo in imela hudo majhno porodniško(50000sit) in smo 2 leti živeli samo z moževo plačo.
Šibam, kuham, pol pa v šoping, za drugega tolk ni tole vreme
. Zuni sva pa do dežja HB bla
Se tipkamo.....

nič se ne javiš
Mater, ko bom začela še kolesarit in rolat, bom v formi kot že dolgo ne!
, sam da na avtocesti zavijeva dol že pri Vrhniki
. Sej bi ga uporabljali čisto malo, ampak ko je nujno, bi pač prišel prav.
.
. A se ni neki govorilo, da je kakšna bogata med nami.
(drugače pa men to ni blo nikol všeč, sma se pa pogovarjala o tem že dovg dovg časa nazaj, pa nisma našla argumenta za, tak da...sem pa na poroki od kolegov "ujela" (v roke mi je padel) šopek, če vam to kej pove
je pa to itak izvenzakonska skupnost, kar je pa isto sranje kot zakon- samo brez lepe obleke in sopka
Upam, da cimprej neha. Kaja je tko pridna, sem prej pomagala brisat po tleh in sem jo samo pustila pod lezalnim lokom, pa se je kr sama igrala, gledala naokoli, na koncu pa zaspala, verjetno ji je bilo dolgcas.Full je priden otrok!