Saj sem čisto zmešana, ker toliko klofate, ampak
Debeluška, a nisi ti rekla, da boš imela Mireno? Lahko pa tudi kondome prinesemo.
Ta vikend smo bili v Termah Olimje in seveda sem pri pakiranju desetih torb za tamalo pozabila na "obvezno opremo". Sem šibala tam v trgovino in rečem mojemu

, da sem nabavila pakungo s šestimi. Se mu ravno zasvetijo oči, potem sem pa dodala - "za letos bo zadoščalo, kajne?" Bi ga morale videti

, se je pred mojimi očmi kar "skisal" in dodal "saj to je pa tebi smešno, a ne?" Jah, no... v bistvu mi je

.
Pa ful me je ta vikend spravil v smeh, se še danes režim - polovico avta je zasedel voziček, ki smo ga na koncu koncev tudi ful uporabljali, ker je bilo lepo vreme in imajo lepo urejene gozdne potke. In mi enkrat na sprehodu reče, da je škoda, da sva doma pustila "krokodilčka", ker bi ga pa zdaj že lahko uporabljali, pa še ful prostora bi ostalo v avtu. Jaz ga gledam kot tele in mi šele potem potegne, da je mislil "kengurujčka". Sem 100 % prestrašila vse gozdne živali v radiju kilometra, tako sem se režala.
Prej sem pozabila čestitati še
Timonu za obmesečnico. Vse najboljše!
Tintin, sem ti pozabila povedati, da mi je ful všeč tvoj novi podpis. Pavček je meni ful všeč (tudi od njegovega pokojnega sina Marka so mi ful lepe, mislim, da je pa izdal samo eno zbirko).
Nohtki - rastejo kot da bi jih gnojila. Strižem 2x tedensko, kar na povijalni in se ful pregovarjam s pupo, da je na miru. Pa ne uporabljam škarjic, ampak ščipo.
Ninočka - razen, če je ful dolga masaža, je tole res malo veliko. Običajno dam za pedikuro, ki vključuje nekaj minut masaže 19 evrov (v Ljubljani, imajo pa take cene tudi v Termah Dobrna).
Tanayya - nam so na DIF svetovali, da jih takoj po kopanju namažemo. Jaz jo doma celo prebrišem z mokro toto krpico, potem pa še zmasiram z losjonom. Res pa, da nimamo težav s kožo.
Se je zbudila, grem hranit. Papa