writing-img

RE: Kakšne so cene.....

clock-img

20.03.2008, 11:56

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

user posted image

Bemtiš ne najdem niš podobnega

ej to je čisto nekaj drugega user posted image user posted image , to je tud meni všeč, sam kaj ko nimam hiše za kaj takegauser posted image user posted image ,  kot pa dvoramne stopnice skor čez celo bajto no.

clock-img

22.03.2008, 18:00

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: anita4
kolliko košta načrt za hišo , vsaj prebližno.(naprimer takšno k ima skupaj 100-150 kvadratnih metrov)

Cene izpred 2 let za načrte:
- tipski projekti 400.000 sit
Pregladala sva veliko tipskih projektov. Tam sva dobila še kakšno idejo. Noben tispki ni ustrezal ravno našim željam, potrebam.
- potem sva gledela eno hišo, se ustavila, prosila lastnika za načrt, povedal je kdo je projektant. Potem je ta projektantka za isti načrt z malo spremembe (samo za kurilnico) hotela 1,2 mio sit. No, majhna sprememba vedno za sebe potegne veliko in ni tako majhna. Pomeni preprojektiranje. No, predrago je bilo.
- sodelavka  mi je dala naslov enega gradbenika, iz Trbovelj (bolj ko je projektant izven  Lj, cenejši načrt je - kupna moč je pač v Trbovljah malo manjša)
Kakorkoli že, načrt je bil 450.000 sit + 180.000 za lokacijski del. Soglasja pa še 30.000. No, potem za ponovno projektiranje hiše (na novo) pa samo arhitekturni del 350.000 sit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem