IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Ampak ne razumeš. Mi imamo vero. Mi ne potrebujemo hoditi kot ovce, ker je vera v nas samih. š?
aha, a "vi" imate vero, a "mi" je pa nimamo ( kdorkoli smo že pač "mi")no, pa si lahko brezskrbi, tud jaz imam vero, v marsikaj, pač pa ne v boga....verujem in verjamem, med drugim verujem v to, da je človek dober, verjamem pa da so ljudje slabi

)....in če ne veruješ in ne verjameš v boga, rabiš za življenje dosti večjo vero, ker nimaš nekoga, da se naslanjaš nanj in se naj zanašaš, itd. itd..
in praviš da vrednote niso vera....pa kaj...kaj pa več odtehta...človek z vero (v boga) in brez vrednot ali človek z vrednotami, pa brez vere(v boga)?
in jaz kot nevernica (joj, kolk glup izraz

) si upam trdit da v marsikaterem pogledi ziher nisem ovca ( beee) in res je zelo na nivoju in primerno da ti, k si ves prežet s kristusovo ljubeznijo in kar je še tega, meni govoriš kako jaz MISLIM da sem razgledana in pametna...jaz marsikaj mislim, pa kaj v končni fazi
ta debata je glih tolk brezplodna, kt recimo debata z vegetarjanci

tolk so polni usmiljenja in sočutja, da ne jejo živali, samo drugače misleče bi pa s kostmi in kožo požrli