writing-img

RE: test pokazal plusek

clock-img

23.03.2008, 18:43

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Cipresa! Čestitke!!! Zraven pa prejmi še iskrene želje, da bi vse potekalo kot mora in da boš na koncu dobila v naročje zdravega otročička. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2008, 19:07

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

CIPRESA iskrene čestitke user posted image user posted image

clock-img

23.03.2008, 19:20

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa drži se boš videla, da bo sedaj vse vredu

clock-img

23.03.2008, 19:31

clock-img

murkica

pencil-img

2075

čestitke. Cipresa stiskam pesti, da je tokrat vse v redu!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

23.03.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2008, 20:26

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Čestitke in lepo nosečnost!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

23.03.2008, 20:39

clock-img

witto

pencil-img

1014

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Cipresa!!!!!!!!!

clock-img

23.03.2008, 21:00

clock-img

Anonimen

Cestitke :).

clock-img

23.03.2008, 21:39

clock-img

lex

pencil-img

6532

želim ti mirno nosečnost in res sem zelo srečna, da vama je uspelouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

23.03.2008, 23:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 06:16

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 08:48

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image  Zelo sem vesela za vaju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 09:25

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

24.03.2008, 10:17

clock-img

bastian111

pencil-img

800

čESTITAM IN ŽELIM MIRNO PREDVSEM PA ZDRAVO NOSEČNOST.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 10:51

clock-img

vita80

pencil-img

299

user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!! Upam, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 12:42

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Čestitke CIPRESA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 13:54

clock-img

polnaluna

pencil-img

24

Cipresa, zelo sem vesela zate in želim ti vse dobro. pred cca mesecem dni sem tudi jaz imela IMN.
Pa če ti ni odveč bi te vprašala par zadev. Koliko po IMN ti je uspelo zanositi? So ti vzeli en jajcevo? Te je po operaciji še kaj bolelo? Če ne boš odgovorila, te bom razumela. Kljub vsemu si v mojih mislih in v dneh, ko se pobiram bom veliko mislila nate.

Lepo se imej, zelo si mi pri srcu in blizu,
polna luna

clock-img

24.03.2008, 17:04

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Oj polnaluna!

Ja jaz sem imela IMN v novembru, z možem sva začela delati na bebiki kar takoj po prvem ciklusu - počakala sem eno M ki je bila točna ko urca potem pa sva spet začela probavati. Uspelo pa je ta mesecuser posted image user posted image
Vzeli so mi desni jajcevod, po operaciji nisem čutila nobenih bolečin več, me je prej tako bolelo, ko sem prišla iz operacijske in se zbudila na intenzivni  je ta bolečina čisto izginila ostane pa tista v srčku, za tisto veš da ni zdravila, potreben je le čas in potrpljenje. Po 3 dneh sem šla domov, krvavela sem približno tako kot pri menstruaciji (cca 6 dni), bolečine pa nobene, le šivi so me malo boleli.
Tudi če te boli polnaluna in to nič čudnega veš, nekatere zraven mene so jamrale da jih zelo boli in so komaj hodile, kot po porodu.

Drugače pa glede ponovne zanositve mi je ginekolog po pregledu odgovoril tako kot dr.Pušenjak da počakaš en mesec da gre prvi ciklus mem in potem lahko spet začneš delati na bebiki. Moraš pa biti tudi psihično pri močeh ne samo fizično, veš.  Povedal mi je da  nosečnosti ni bilo v maternici zato se nima kaj čistiti in da so mi jajcevod v katerem se je nahajal plodek odstranili, torej lahko začneva takoj naslednji mesec po M.

Zelo mi je hudo za vse ki morajo čez to, pa ne samo IMN, tudi splave in potem čakanja, dolgi postopki umetne oploditve, ko čakajo in upajo..............nevem se mi zdijo svetnice ker vem da trpijo. Vse bi dala da bi lahko kateri to bilo prišparano.

Polnaluna želim ti da čimprej  postaneš nosečka, držim pesti zate.

Lahko mi pišeš tudi na ZS user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

24.03.2008, 17:07

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Aja pa še nekaj priznam da sem ta mesec pila 2X na dan čaj krvomočnice - zjutraj in zvečer,  zjutraj sem spila tisti matični mleček ki sem ga kupila v sanolaborju in je v škatli 10 ampul za spiti, in jemala vitamin E. Tako sem prav čutila ovulacijo ki jo prej nikoli nisem.

Vso srečouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

24.03.2008, 17:09

clock-img

pike

pencil-img

647

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!! ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 17:19

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE, pa zdravo dete naj bo..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

24.03.2008, 19:15

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

čestitam bravo me ti bomo pa sledile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

clock-img

24.03.2008, 19:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

cipresa čestitam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.03.2008, 19:36

clock-img

Anonimen

BRAVOuser posted image user posted image

clock-img

25.03.2008, 09:50

clock-img

polnaluna

pencil-img

24

Cipresa zdravo

Polepšala si moj dan in teden, morda celo mesec in leto.
Imela sem popolnoma enako kot ti. Desni jajcevod so mi odstranili. Meni so rekli, da naj počakam 3 mesece. Malo še počakam pol pa akcija :). Verjamem, da bom kar kmalu srečna mamica. Še vedno mi je ful hudo, ko pomislim na preteklo dogajanje, a izvlekla sem se iz nenehnih razmišljanj o tem, iz joka, iz psihične nestabilnosti. Funkcioniram normalno. Sem pa slaba uporabnica forumov, ker ne vem kaj je ZS :) kamor bi ti lahko pisala.

Morda ne veš, vendar z vsem srcem sem vesela zate, pa kaj če te ne poznam, ful ti privoščim, ti si moja lučka v tunelu in še verjetno marsikateri drugi deklici, hvala, da si odgovorila na moja vprašanja.

Upam, da boš dobila najbolj zdravega in naj naj angelčka na celem svetu.

Polnaluna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem