writing-img

RE: vaginalni ultrazvok

clock-img

03.04.2008, 15:54

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Koliko UZ boste imele, je ful odvisno od G, sicer pa zavarovalnica plača le 2 - potrditvenega vaginalnega in morfologijo. Tudi tistega tretjega, ki je še pred kratkim bil za oceno rasti in velikosti ploda v 32. tednu, so ukinili... Je pa res, da veliko G dela UZ, ki jih pač nikamor ne vpiše, da ni potrebno zagovarjat pred zavarovalnico...

clock-img

04.04.2008, 09:12

clock-img

jana84

pencil-img

1591

Samo 2 UZ ti pripadata? Ta država bo šla prav v propad! Pa dajte no...A se vam ne zdi to malo neumno? Za kaj pa imajo potem UZ v oridancijah, da se jim prah nabira gor? Mene to kar razjezi...
Da sploh ne omenjam preventivnega zdravstva na področju ginekologije...Saj ti mora pol maternice manjkat, da ti zavarovalnica krije!!! To je nenormalno. Socialna država pa taka...In povečevanje rodnosti - tu imajo prvo neumnost za rešit! Budale.
Zdaj me je pa res razjezilo. user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, da imajo vsaj G malo več pameti v glavi in naredijo kak UZ tudi tako pod mizo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem