IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sayuri - sem se spomnila da nas v pon zapuščaš kajne?
No, ampak važno je da tebe in tvoja pikca dobro pogledajo
JA, v ponedeljek imam najprej zjutraj pregled v ZD POstojna. Potem pa hop zraven v porodnišnico na all inclusive počitek

. Me čaka nekaj injekcij - Erin - kam se da injekcija za pljučka - v rit

, pa popoldne še enkrat 3duz. JAz močno upam, da bom šla v torek že domov - edino, če bojo kaj novega našli. Malo me kri skrbi

. Mi je G rekel, da če se ne bo zboljšalo, bo treba transfuzijo naredit

AMpak - bomo videli, kako bo v ponedeljek

. Imam pa kar nekaj vaših številk v mobiju shranjenih, tko da boste obveščene.
Fant od K_a_t_j_e lepo, da si nam sporočaš novičke. Sporoči Katji, da mislimo nanjo, da ji želimo vse najboljše in da bo vse ok. IMa pa Katja tud moj mobi, tko da mi lahko kakšen SMS pošlje

.
Oblačenje novorojenčkov - če bo letošnji avgust takšen, kot lanski in predlanski, bo treba kar takoj kombinezone nabavit

. V začetku dve plasti. Vem pa, da je meni patronažna rekla, da vso volno stran (volneni cpatki, jopice....)...otroček hitro pokaže, da mu je vroče - dobi rdeče pikice po obrazu in na tilniku, joka.... SAj se bomo hitro zverzirale
PLeničke za enkratno uporabo - za začetek imam kupljen paket Pampers New born 2-5kg in paket iz Mullerja. Vendar mi tele iz Mullerja že niso na videz všeč - imajo zadaj preveč ohlapno - mislim, da celo brez elastike. Že kar vidim, kako bosta

pokakana po celem hrbtu. Moje izkušnje iz prve

so takšne, da so premočile popolnoma vse plenice, razen
Fixies. TAko da bom v Baby centru nabavila še Fixies pleničke (so pa mislim da najdražje

). Pri Filipu sem kasneje uporabljala
Libero plenice, ampak jih v Šparu tako majhnih več ne zasledim. Je pa res najbolje probat. Naš ni bil nič alergičen in mu je vsaka plenička pasala.
Erin, v našem vrtcu uporabljajo
Lumpijeve pleničke.
Punce, bi še kaj komentirala, pa sem res čist povožena, tko da grem malo počivat.