IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Erin in kolk evrčkov vaju je prišel Dormeo za vašga
. Sej bi ga kar kupil, sam ko ga rabi sam ene tri leta.
Ja midva sva kupila vzmetnico 60x120 in nepremočljivi posteljni nadvložek in je skupaj s poštnino prišlo 95€ kar se meni ne zdi veliko za kvaliteto

itak ga bo pa kasneje še naslednji

uporabil (garancija je itak 12 let

) Drugače pa malo poglejte na njihovi spletni strani:
http://www.dormeo.net/ iva77 - lepa slikca...sem gledala Nemota ene 3krat in se zraven smejala kot nora...
Držimo pesti za:
09.4. - naty13
09.4. - petrushka MF
09.4. - Ryssa 3D UZ
Punce, pri meni tudi rastejo tele strije kot gobe po dežju
Sem pa opazila da se mi je naredila slavna Linea negra (a sem prav napisala
) sicer v zelo svetli obliki ampak je...Najprej sva se pa z mojim še kregala ali je res ali se mi samo pozna od hlač
No on je očitno bolj vedel od mene
Punce meni je pa moja gin rekla naj za test s sladkorno normalno jem samo da naj kako uro preden pridem pojem eno čokolado
...a se samo meni zdi ali ima res moja gin čudne metode, pristope in VSE
gajka - kako lepa zgodba od tebe in brata... sem se nasmejala zraven

Super brata imaš, saj mu to poveš ne?
lana777 - nič skrbet za jutri...bo vse okej...

Samo ne mislit na slabo...veliko stvari se lahko zgodi ja, ampak je veliko več zdravih ljudi na svetu in če te statistika ne pomiri...MISLI NA DOBRO, velja?
arsha - verjemi, jaz tudi nebi šla na 3D UZ če bi imela strokoven in natančen morfološki pregled, ampak na tem pri moji osebni gin. nisem nič izvedela, spol mi je napačno povedala, pol stvari ni preverila in izmerila in sem zelo vesela da sem šla na 3D UZ, ker tako vsaj vem da je vse okej, razen da je treba trebušček spremljat ker je majčken. V mojem primeru sem to kar mi pripada pri navadni MF izvedela šele na samoplačniškem pregledu. Pa nimava z mojim veliko denarja, ampak mirna duša in da je z mojim

vse okej mi je veliko bolj pomembno kot 70€ ki sem jih dala.
ČE imate dobre Gin in vam preglede redno in strokovno opravljajo bodite vesele(in 3x hura da taki obstajajo

) in mislim da v takem primeru res ni treba take rešitve iskati kot je 3D UZ, v kolikor pa imate take izkušnje kot jaz pa tak pregled zelo prav pride
naty - tvoj mali pa ostaja sramežljivček

Očitno se pa le ne bodo vsi opogumili...KAŽI SLIKCEEEEEEE
Drugače pa moj tudi leži čisto spodaj in me vse boli in dol pritiska...ga včasih kar štoknem naj se malo premakne da mamico boli pa nč ne pomaga...

Upam le da bo kmalu pozo zamenjal