tudi jaz sem še tukaj, samo sem bila dopoldne spet v P in ni bilo časa se javit. Včeraj sem imela še naprej popadke, ampak take neredne, na različna obdobja. No, vsaj mislm, da so to popadki, ker zdej pa res več ne vem, kako in kaj...No, ponoči so se umirili, me je pa bolel trebuh in spodaj jajčniki in dol me je tiščalo. Ampak sem bila utrujena in sem kar precej spala od 8 zvečer naprej. Popoldne sem pa preležala. Sicer sem šla nekaj hodit, ampak mi sploh ne paše, ker me špika v križu in ol tišči.
Včeraj pote grem ob 11 zvečer na wc in vidim na vložku zeleno sluz z malo krvi. Sem šla naprej spat, sem misila grem jutri zjutraj spet se pokazat v P. Pa pol še enkrat zvečer ista sluz in zjutraj isto. Sem šla v P in bila je druga zdravnica kot včeraj. Me je gledala kot da sem z marsa, ko sem ji rekla da sem imela zeleno sluz in s krvjo pomešano, pa da sem že včeraj bla na pregledu tle in da me je babica vaginalno pregledala, pa da sem še čisto zaprta. Pogledala me je potem še ona in rekla, d aje še vse nezrelo, da pa popadki pa so - to je pokazal tudi danes uZ. Kokr sem si uspela razložit z grafa, so se mi zdeli manj intenzivni kot včeraj ko so bili ana 5 minut. in potem reče no pridite v ponedeljek, ko boste 8 dni čez rok in bomo sprožili porod, ker vas mamo počas že dost...???? mislim, sem jo samo debelo pogledala in rekla, da mi res ni problem čakat, samo da je vse ok. Očitno ker sem bila včeraj in danes v P je že preveč...s tem da sem včeraj imela popadke, pa danes tudi....pa še zelen izcedek danes s krvjo - pa kaj ni to čep???Pa ni nič komentirala, samo nekaj je pripomnila, no, sej ok, da ste prišli...ja ne vem kdo je zdej čuden....Rekla je še, da je izvid s ctg ok. Plodovnice ni pregledovala niti UZ ni naredila. Jaz sem jo pa pozabila prositi naj pogleda še to. Je pa malega sestra na ctg kar mogla parkrat suniti, da je dal nekaj od sebe...Se mi zdi da se je precej umiril. Tko da sem kar malo zmedena zdaj......
Grem popoldne nazaj v P in bom rekla, da me zbada skoz, da imam zelen izcedek in naj mi pregledajo plodovnico. No, zdejle od zjutraj izcedka ni bilo več. Mislite da bi to lahko bila zelena plodovnica? Tega me je najbolj strah....