O vidim, da se še pridno javljate. Jaz sem šla včeraj ležat in spat od popoldneva do jutra. me je grozno bolela glava in sem bila že čisto nataknjena, saj me skoraj nikoli drugače ne boli. najbrž od živčkov in utrujenosti od teh krčev.
Moja noč pa danes ni bila mirna. imela sem spet izcedek, pomešan s krvjo, zdej že 4 ič v dveh nočeh.
San in lucalu - hvala za odgovor in res lepo, da se je vse izteklo, kot se mora pri tebi lucalu.
a potem se jajčni ovoji tudi dlje časa - par dni luščijo? Potem me ni treba skrbeti za tale izcedek, a ne?
Res lepo, da se vidve mamici javljata in nas tolažita, dokler se vam ne pridružimo na zakladkih.
Sem se potem umirila včeraj, ker sem malčka ves čas po malem čutila. Tko da potem nisem šla še enkrat težit v P. Popadki oz. krči so bili tko cca. 15 minut do pol ure, potem popoldne, ko sem ležala so se skoraj povsem umirili. Tko je bilo tudi ponoči. Razen nekaj malo krčev in wc, je bilo kar fino spati.
Zdej je stanje spet umirjeno, tko da še ne dogaja. Počutim se celo odlično.
V ponedeljek pa bom videla, kaj bo na pregledu v P.
Ampak res, kako bi ugodno vplivalo na mojo psiho to, da bi naredili UZ ali amnioskopijo in me pomirili, da je mali še vedno v ugodni legi. Ga imam čisto nekje v spodnjem delu trebuha. Mora biti čisto natlačen
. Samo....a plodovnica se menja vsakih 6 ur, ne?Potem je lahko v enem trenutku ok, v drugem pa že umazana, ne?
ČESTITKE MARGETKA ZA MATICA!!
No, pa je še ena marčevka odšla.
Juhu zanjo!!
Res je lep dan danes, torej le na sprehod, dokler še lahko gremo tako neodvisno brez skrbi.
Gaya - ti si odločena za sprožitev poroda v ponedeljek? Če ja, potem se drži
katy - super za pregled in da je vse ok. Drži se!
Pišite še.