Da vas pozdravim. Cel dan se mi je nekaj dogajalo in sploh nisem imela časa priti na RR.
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
O Katy13.... Me smo pa že mislile, da že cartaš. Zdaj pa res ni več 2x za rečt, da se ne vidiva v P. Js tud moram v ponedeljek najkasnej v bolnico, če ne bo prej kaj...
Mogoče se pa res vidiva.

Jaz imam sicer v ponedeljek pregled in mislim, da me en bodo obdržali, če ne bo kaj kazalo. Vsaj upam, da me en bodo, er se mi zdi brez veze, da ležim spodaj, če ni kaj. Je bolje biti doma in čakat.
IZVIRNO SPOROČILO: san
OH KATY..ups.. si nas nahecala. no, držim pesti še nprej

Nisem vas namenoma, ker se bila 100%, da pridem v četrtek domov, da ne bom ostala v P. Hvala, ker držiš pesti zame.
Dinki - hvala tudi tebi. Bomo morali počakati še kakšen dan. Sem ap rekla, da če me ne bi včeraj spustili domov, da upam, da bom hitro dobila popadke in da se bo začelo. Sedaj ko pa sem doma, mi je pa vseeno, se mi nikamor ne mudi.
Ja, bo kar velik ta naš

.
meridaub - lepo slišat oz. prebrat, da se bolje počutiš.
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Tako da mogoče niti ni tako pametno preveč "lagati", saj če telo ni pripravljeno, pač ni. Pod pogojem, da je dojenček ok, in se dobro počuti v trebuhu. Čeprav veliko čez rok pa tudi jaz ne želim zdaj čakati.
Naja31 - se popolnoma strinjam s tabo, da ni dobro preveč lagati. Ker po moje je veliko lažje, če gre vse po naravni poti. RAvno včeraj sem bila na CTG-ju z eno, ki so ji sprožili popadke, srota je bila odprta slaba dva prsta ampak pri popadkih je pa ful jamrala. Sem si mislila kako bo ta zdržala do konca, ker je bila že tedaj brez moči.
Drugače pa je danes moj dan D oz. je še dobre pol ure.

Bomo videli kdaj se bo naše dete odločilo pokukati na svet. Moj

pa je danes na obletnici srednje šole in sem sama doma.
Lepo spite in se jutri beremo.