writing-img

RE: Kam greste letos na dopust?

clock-img

27.03.2008, 10:29

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Mi gremo verjetno na Lošinj ne vem še točno kam in ne vem še točno kdajuser posted image . Neki razmišljava da bi šla še sama v Grčijo za en teden kakšna last minute varianta sam ne vem če bova zdražala brez mulota.

Sva pa dala podobno ruto kot plemenita007 sam da sva ubrala ravno obratno, sva šla skozi Bosno (Mostar, Sarajevo al lih obratno, pa čez hercegovino) sva se spustila v Hrvaško pa na Brač, pa na Hvar in nato na Korčulo. Zadnji dan sva pa šla še v Dubrovnik (kjer sva vidla vodni tornado) in sva pičila spet skozi Bosno (tokrat čez Knin in tisti del). Sva bila pa vse s šotorom.

clock-img

27.03.2008, 11:00

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Glede na to, da mava tri tedne dopusta, greva za en teden na Rdeče morje v juliju, na jadrnanje (par dni v avgustu), proti Hvaru ali Visu za preostanek dopusta.
Čez poletje bom v 6. in 7.mesecu, tako da se bom že pošteno veselila najinegauser posted image  in bo pričakovanje toliko lažje!

Za cene pa še ne upam razmišljat....

največ in skoraj edini strošek bo Hurgada, ostalo pa niti ne toliko, hb! (mam vezeuser posted image )

clock-img

27.03.2008, 11:07

clock-img

bt08

pencil-img

1793

3.7 na Djerbo za en teden,pol pa šiht menjamo.Prišlo nas je pa 1300 za tri!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

27.03.2008, 11:13

clock-img

hariba

pencil-img

1387

14 dni v Črno Goro v Budvo. Tam je zakon! pa za kakšen vikend bomo so še oglasili na taščinem vikendu v Istri v Novem gradu.

clock-img

27.03.2008, 11:15

clock-img

taja27

pencil-img

1253

14 dni v Črno Goro v Budvo. Tam je zakon! pa za kakšen vikend bomo so še oglasili na taščinem vikendu v Istri v Novem gradu.

meni je tudi novi grad všeč ... sam kaj ko tam ni 'plaže' ... razen, če se s čolnom odpelješ na kakšen otoček ali skrit zalivček

clock-img

27.03.2008, 12:06

clock-img

hariba

pencil-img

1387

meni je tudi novi grad všeč ... sam kaj ko tam ni 'plaže' ... razen, če se s čolnom odpelješ na kakšen otoček ali skrit zalivček

Mi se kopamo nasproti hotel Maestral, je sicer gužva mapak kar lepa prodnata plaža, ja sence ap razen sončnikov ni. Plaža v mestu je pa betonirana bolj kot ne.

clock-img

27.03.2008, 12:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Pojma nimam kam, še zbiram ideje in pogum zaradi tamale. user posted image

Zihr pa za 14.dni (nekje julija-avgusta) in prej še za prvomajske počitnice za en teden.

Prvomajske bodo nekje 1.500 - 2.000€, poletne pa med 3.000 - 5.000€.

clock-img

27.03.2008, 12:48

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Pojma nimam kam, še zbiram ideje in pogum zaradi tamale.

tudi mi smo prilagodili dopust tamali ... prvič bo na letalu in mislim, da je tri ure čist dost ... hotel sva pa izbrala majhen, na samem ob robu vasice ... tko, da ne bo gužve ... v hribe gremo pa itak z avtom in je navajena tud na poti, ki so dolge 7 ur ... ampak to je drugače, ker se lahko kadarkoli ustaviš... ja se prilagajamo ... user posted image

clock-img

27.03.2008, 12:56

clock-img

iva01

pencil-img

961

za prvega maja in čez poletje v peroj na vikend- tam smo zatonj edini strošek je hrana in prevoz, sredi septeeembra pa še v Dubrovnik za kakih 5 dni..kulk bomo tm porabil nimam pojma sam mamo 2 nočitvi zastonj, 3 pa bomo še doplačali, to bo to vse za letos

clock-img

27.03.2008, 13:10

clock-img

jer.za.

pencil-img

1782

peroj na vikend

Mi tudi v Peroj hodimo, imamo viked.

clock-img

27.03.2008, 13:15

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Konec maja nekam v trope za 9 dni, konec julija pa Hrvaška za 10 dni.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.03.2008, 13:16

clock-img

Anonimen

najprej juluja za 10 dni na cres v vikendico, pol pa še konc avgusta za cca 5 dni v london, sama brez mulcev..jeee!

clock-img

27.03.2008, 13:18

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Midva verjetno boma letos samo za kakih par dni na slovensko obalo k sorodnikom skočla jih imama oba tako da pri enih bo že prostoruser posted image , ker nekam daleč ne upam it, ponavadi grema na Brač k enim slovencem pa mi je to letos malo predaleč če bi slučajno blo kaj z nosečnostjo narobe se mi zdi da sem celo večnost od slovenije. Pa še sobo morava zrihtat da bo mel user posted image prostor, tako da bo kar pestro, malo oddiha pa si boma zadnjič sama privoščla user posted image .

Drugo leto pa če bo user posted image zdrav pa spet kam malce dalje

clock-img

27.03.2008, 13:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Pojma nimam kam, še zbiram ideje in pogum zaradi tamale.

tudi mi smo prilagodili dopust tamali ... prvič bo na letalu in mislim, da je tri ure čist dost ... hotel sva pa izbrala majhen, na samem ob robu vasice ... tko, da ne bo gužve ... v hribe gremo pa itak z avtom in je navajena tud na poti, ki so dolge 7 ur ... ampak to je drugače, ker se lahko kadarkoli ustaviš... ja se prilagajamo ... user posted image

Mi smo z našo že večkrat leteli, najdlje lani za prvomajske v Dubaj. Letos poleti pa bi še kam dlje... ZDA, Kuba, Tajska ali kaj podobnega. user posted image

clock-img

27.03.2008, 13:40

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Nikamor, v avgustu grem v Rim AL inclusive plača ZZS.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

27.03.2008, 15:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Sva pa dala podobno ruto kot plemenita007 sam da sva ubrala ravno obratno, sva šla skozi Bosno (Mostar, Sarajevo al lih obratno, pa čez hercegovino) sva se spustila v Hrvaško pa na Brač, pa na Hvar in nato na Korčulo. Zadnji dan sva pa šla še v Dubrovnik (kjer sva vidla vodni tornado) in sva pičila spet skozi Bosno (tokrat čez Knin in tisti del). Sva bila pa vse s šotorom.

Daj povej mi, kaj vse sta pogledala. Mogoče mi daš še kakšno idejo, čeprav sem okviren plan že naredila.

clock-img

27.03.2008, 18:05

clock-img

MID

pencil-img

493

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Mi pa gremo...kot vedno... na Ugljan za kakšne 3 tedne, prvega maja isto(za kakšen teden). CEna? Kamp nas pride nekje 13 evrov na dan(za vse 4, ne na osebo) plus hrana.

Hej MAROGICA,če se midve ne bova še kje srečale...user posted image ?Pri nas je tudi padla odločitev Ugljan,kamp Porat in sicer po vsej verjetnosti med 7.in 18 julijem.
Boš tam takrat tudi ti?user posted image user posted image

clock-img

27.03.2008, 18:34

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Toskana

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

27.03.2008, 18:53

clock-img

iva01

pencil-img

961

kje pa..jz sem bila zdej doli čez praznike, v soboto je bilo tako lepo vreme :)..se mi je za čas zazdelo da je že poletje :)

clock-img

27.03.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Spanje imava na treh koncih zastonj, v Dubrovniku in v Sarajevu ga bova morala pa plačati. Ampak ni hudič, da bo 100€ dovolj, no.

V Dubrovniku bo tezka, sploh v visoki sezoni.

Če mi obljubiš, da imam v Splitu eno nočitev zastonj, potem bo ostalo tudi za Dubrovnik v visoki sezoni user posted image .

Pojma nimam, cetrtic...user posted image

clock-img

27.03.2008, 22:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: MID

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Mi pa gremo...kot vedno... na Ugljan za kakšne 3 tedne, prvega maja isto(za kakšen teden). CEna? Kamp nas pride nekje 13 evrov na dan(za vse 4, ne na osebo) plus hrana.

Hej MAROGICA,če se midve ne bova še kje srečale...user posted image ?Pri nas je tudi padla odločitev Ugljan,kamp Porat in sicer po vsej verjetnosti med 7.in 18 julijem.
Boš tam takrat tudi ti?user posted image user posted image

Mi bomo šli nekje sredi julija oz. bolj proti koncu julija... V Lukoran...seveda... Se lahko vidimo...ni problema.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.03.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Spanje imava na treh koncih zastonj, v Dubrovniku in v Sarajevu ga bova morala pa plačati. Ampak ni hudič, da bo 100€ dovolj, no.

V Dubrovniku bo tezka, sploh v visoki sezoni.

Če mi obljubiš, da imam v Splitu eno nočitev zastonj, potem bo ostalo tudi za Dubrovnik v visoki sezoni user posted image .

Pojma nimam, cetrtic...user posted image

Poljubi si nekaj... prvič. user posted image

clock-img

27.03.2008, 23:25

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Mi smo z našo že večkrat leteli, najdlje lani za prvomajske v Dubaj. Letos poleti pa bi še kam dlje... ZDA, Kuba, Tajska ali kaj podobnega.

no ste bolj pogumni od nas ... naša še ni bila v Dubaju user posted image  ... oz. ja je bila ... sam še v bušiju ...

predvsem sm jst problem, ker me je strah letenja in ne bi rada, da tamala čuti ta moj strah ... no začeli bomo s tremi urami ...user posted image

pejte na Kubo ... dokler je še takšna, kot je.

clock-img

28.03.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

Lani je bil Egipt, predlani Tunizija, letos pa bo verjetno Turčija. Nekje julija računamo.

clock-img

28.03.2008, 11:22

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Nikamor user posted image ....

A ne greš na križarjenje user posted image ?

Mi smo tudi nekaj študirali na Grčijo, pa me je malce strah, ker so skoraj vsako leto tam požari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem