Flask_a hvala
Lepa sobica
. In velika. Kje pa je bil Jaka tačas, ko si tole fotkala ... ti šit je posprevljeno, pri nas ni nikjer v hiši takega reda
Midva imava tudi namen v Ikei nabavit, vsaj posteljo, komodo, mizico s stolčki, in kak regal za igrače in knjige. Več pa itak ne rabi za zdaj. Morda bi še kak tepih. Sem gledala na netu ene male okrogle. Jih moram videti od blizu. Se mi zdi, da je bolj prijetno za igro na tleh in tudi malo topleta ambienta naredi. Sicer pa tista komoda ki jo imaš ti jo imam tudi ogledano in v planu, za k Neci in za na hodnik in potem enkrat kasnjeje ta nižjo in dvojne širine v kleti v predsobi. Samo, da bo pri nas vse v naravnem lesu ... no, mislim ne barvano kot imaš ti belo. Ker se mi zdi, da v leseno hišo tako bolj paše. Za k Neci pa bi morda dala tudi kaj v barvah. Ona bi itak izbrala rdeče ali še raje kaj s špegelčki ali drugimi okraski. Malo se ogrevava za tisto posteljo, ki je na višini, kot pograd, samo, da ima spodaj kauč ali pač nek tak prostor bolj za igro in prosit čas. Mislim, da bi malo prihranili pri prostoru, da bi bilo to fajn za izgro in še prav pride, da lahko brez problemov kdaj kdo prespi pri njej.
Bomo še vse videli. Upam da nama bo res kaj ratalo kupit. Do zdaj sva bila v Ikei 2x in sva vse skupaj kupila en ploh za meso/zelenjavo, pručko in kozarce. Kar nekako nama ni potegnilo
Sicer sva na splošno bolj slaba nakupovalca, žal oba in ko sva 1x v trgovini se nama zdi, da že vse imamo, da nič ne reabimo sva najbolj vesela ko jo pobriševa ven ... Zdaj greva vseeno bolj načrtno in bom zelo vesela, če prineseva kaj domov. Greva naslednji torek, na poti domov iz smučanja.
Pri neci mi je zanimivo, da rada pokaže kaj bi rada oblekla. Najraje se odloča za živo oranžno jopico, ali bolj zgornji del trenirke, ki ima našite rožice in bleščice. Zelo rada ima tudi rdečo majčko, ki ima malo volančkov in rdeče hlače z naramnicami. Popolnoma očitno je, kako je zadovoljna ko je oblečena v te obleke, kako si jih gladi in glasno izkazuje zadovoljstvo
Moram počasi kaj delat.
Lepo se imejte in napišite kaj ! ! !