Hoj!
Vidim, da nisem edina, ki se ne počuti najbolje, saj ne, da bi bilo kaj posebnega, le brez energije sem, cel dan utrujena. A obstaja tudi jesenska utrujenost? Pa imam kup opravkov, ker imamo naslednjo nedeljo krst - izdelat vabila (danes sem šele uspela nabavit material), nabavit cunje za vse tri mulce, pa čevlje za ta večja dva, pa pojma nimam, kaj bom jaz oblekla - mi ni za kupovat kaj lepega v trenutni kofekcijski številki (sem po naravi optimistka
), pa v Soro moram skočit po svečko (kako sem to napisala - kot da bom skakala v reko), ki sem jo že zdavnaj naročila, potem pa še pecivo.... Eh, bom že. Poleg tega se je pa naš Jure malo razvadil - že nekaj dni si podnevi zamišlja življenje tako, da bi bil on nonstop priklopljen na eno od mlekarn in zraven malo dremal, malo jedel, pa spet dremal..., ko ga odložim v posteljico pa po nekaj minutah jok in ponovi vajo. Ga tudi po 4-5 krat dajem v posteljo, da sestaviva uro do dve spanja. Danes sem mu v Millerju kupila eno dudo, tako čisto staromodno, kot so bile včasih (vse tiste fensi meče ven in zraven poka take zgrožene face), pa smo mu jo vse popoldne v gobček tiščali in je bil kar zadovoljen (moji bradavici pa hvaležni).
Srečka - tudi jaz sem v BC v BTC že večkrat sklenila, da zaradi njihovih vrlih prodajalk ne pridem več - res je vse, kar pišeš, da popeniš, ko se ti npr. na blagajni otrok v vozičku dere, ker je že vsega naveličan, one pa prav počasi šetajo naokoli, preden se ena le odloči in se spet prav počasi napoti proti blagajni, potem pa spet mečka, da umreš zraven. So pa na Rudniku prodajalke veliko boljše, vsaj po mojih izkušnjah, zato jaz kupujem tam.
Pa še to - enkrat si se spraševala, če bi se lahko preživljala s pisanjem - moje mnenje - komot! Če ne kaj drugo, začni vsaj s kako kolumno v cajtengih ali kaj takega. Pa sporoči, kje boš, da bomo lahko uživale v branju.
NiLe, ej, držim pesti, da si 'le' utrujena. Pa bravo za samouspavanje.
Joan - morda je pa Jakob ugotovil, da se je na dopustu peveč zredil, pa zato sedaj štrajka. No, naš se je tudi, pa ga to nič ne moti.
Krista - močno upam, da si potem le šla v posteljo. Ja, saj vem, kako je to - če zboli možiček, se isto minuto stegne v posteljo, ne glede na vse drugo, ker on je BOLAN. Ko zbolimo mame, pa se tu in tam malo nekam naslonimo, ko ravno najdemo par minutk med nujnimi opravili. Probaj čimveč počivat, pa da ti bo čimprej bolje.
Posadka - pri tebi se pa jaz pogosto sprašujem, kje jemlješ toliko volje in energije za vse te aktivnosti. Mene bi tak dan najbrž ubil.
Joj, vmes ko to pišem, sem imela 'intervencijo' v gornjem štuku. Tavečji je pobruhal celo posteljo in sebe, pa ga je bilo treba stuširat, preoblečt posteljo... - pa še vedno sem brez pralnega stroja. Je pa že vse popoldne in zvečer jamral, da se slabo počuti, pa že zjutraj ni nič jedel, je pa za večerjo pojedel malo šmorna - da je sploh imel kaj bruhat. Zdaj lahko pa le upam, da ni kakšna zoprna viroza. Sicer je pa tudi mož že včeraj jamral, da mu je slabo, pa danes mu tudi ni nič pasalo. Kaj čemo.
Grem raje sedaj kar spat, ker ne vem, kaj mi bo še kaj noč prinesla.
Lahko noč!