Daaan!
Naša madam vleče prvo jutranjo kitico, pa imam čas malo klofat... Uf, ste bile včeraj pridne s pisanjem! Mi smo pa pucali našo novo hišico - sploh ne vem, če sem že kdaj videla tako umazana okna... Sem jih pucala celo popoldne, pa še me je tema prehitela. Tamalo sem popoldan podturila mojim in so šli na izlet do prababice, ki je bila čisto mehka in so jo do onemoglosti cartali. Drugače itak ne morem nič naredit, ker še nismo v tej fazi, da bi jo lahko kam odložila izven vozička. Tla so še umazana, pa še parket ni dokončan, tako da odpade, v njeni bodoči sobici pa očka še ni položil laminata... skratka, edino da je ni zraven, potem pa kaj narediva, sicer se mora en ves čas ukvarjat z njo. Od delu so urice tako hitro tekle, da sploh nisem občutila, da je toliko časa ni in mi je blo čist ok. Sicer pa se mora navadit, da naju ni vedno ob njej. Se je pa zvečer tako stiskala k nama, da sem bila čist blažena!
Srečka, joj, tebi pa res vedno nekaj dogaja! Upam, da ne bodo zdej prestavljal operacije v nedogled! Sicer pa že zdaj držim pesti, da bo čimprej za tabo in bo vse tipi-topi. Za Iziko pa ne skrbi, ti je že večkrat dokazala, da je sinhronizirana s tabo in ve, kdaj mora bit super pridna! Tvoj jo bo pa itak brez problema zrihtal, boš videla!
Jabček, sicer vreme ni ne vem kaj, ampak vsaj dežuje ne. Upam, da bo krst vseeno super in dca uživate!
Speli, je luštno mal vdihavat morski zrak, kajne? Namakali se boste pa še kasneje, tko da ni panike. Mi je pa ful smešno, ko pišete, da protestirajo, če je mrzla voda. Naša je pa tolk zmešana, da ji je čist vseeno - mrzla, topla, samo da je mokro in se da čofotat. Hmmm, mogoče pa zato najraje lula, ko jo odvijem iz pleničke. Jao!
Danes bo pa pri nas tak bolj lenoben dan, kot ste ga imeli vi včeraj, posadka. Sicer me čaka gora cunj, ampak itak ne bodo nikamor pobegnile, prah se ne bo pobrisal, pa tudi pospravilo se ne bo, tako da lahko počaka do jutri. Je tko fajn, ko smo vsi skupaj in uživamo.
Novopečena, tvoj Rene je pa blazno priden za papcat. Mi še vedno na obrok pojemo cca 140ml. (upam da vseeno lepo napreduje, sicer pa bomo videli v sredo, ko imava posvetovalnico) Nismo veliki jedci. Ima pa od sadja rada banano, sam je ne upam dat preveč, ker zapira. Pa hruško je, pa breskvice, jabolk ne mara, drugega ji pa še nisem dala.
Kapic imam jaz nekaj, eno disneyevo s pu-jem na dva rogeca iz h&m, pa eni dve bolj topli, pa neke pisane... Samo glede na to, da se mi zdi še vseeno prehitro za kapico, bo verjetno katero prerasla še preden jo bo dobila na glavo. Sicer ji pa mislim za zimo kupovat zaenkrat št.74, ker nismo tako veliki. Smo šele zaštartali z 68, pa so ji majčke še kar velike, hlače pa glih prav dolge. Ja, ma bolj dolge krake, čeprav ne vem po kom, ker sva midva oba bolj majhna.
Mah, sigurno sem hotela še kej komentirat, pa se trenutno ne spomnim. Grem raje jest.