Pozdravljene čvekice moje!
Najprej naj se zahvalim Jabčku in Kristi za obveščanje za srečanje ,a se moram takoj opravičit ,zakaj me ni bilo in zakaj se na rr-ju nisem pojavljala kar nekaj časa.
Najprej ura je zame zelo pozna saj mi najmlajša hčerka konča s poukom že ob 11.35 in jo moram hodit iskat ,do šole je pa kar približno 2-2,5 km in ker je drugi razred jih še ne pustijo ,da bi hodili peš domov, za prevoz s kombijem pa ni upravičena ,ker mora bit vsaj 4 km do šole
Drugače bi se pa z veseljem udeležila srečanja,da ne bo katera mislila ,da se ga nočem udeleževati ,a splet okoliščin je takšen ,da jaz imam že tri šoloobvezne otroke ,ki morajo dobiti kosilo ,ko pridejo domov in se moram ravnati po njih.Žal!!
Za odsotnost z rr-ja pa -pred časom sem dobila zelo hud zs.,in po tistem se mi je kar malce uprl ,čeprav jaz vedno stojim za tistem kar napišem.Ampak kaj vem, kar nisem več šla na ringarajo
tako ,da kaj ste čvekale zadnji mesec niti ne bom komentirala .
Drugače pa SREČKA--moralno podporo imaš še z moje strani ,pa sej veš otroci se kaj hitro prilagodijo novim spremembam ,bolj smo me tiste mamice ,ki mislimo ,da če nas nebo se pa otroku ne bo dobro godilo--nekaj takega
Jabček--ja krst ste imeli pa v zelo hladnem vremenu,upam da ste se vseeno imeli super fino in vam vreme ni delalo težav!
Kapice,jopice ,kombinezončki---jaz našmu malčku ,kar že sedaj prakticiram malo nošenja kapice --bombažne že v stanovanju ,ker kakor hitro mu jo poskušam dat gor ,on že hiti snemat ,in upam ,da ga bom navadla na kapico ,ker drugače bo zdajle kriza!
Sem pa že nabavila kompletek v Mercatorju ,ki je toplo podložen in bo za prve mrzle dni kar vredu--bil je pa samo 16e,nekaj kombinezončkov pa še imam od prej samo so malce veliki tako ,da verjetno bom morala spet v nabavo sicer pa v res zelo mrzlih dneh niti nebom ven hodila!
Spanje---ja pri nas je še vedno hudo ponoči ,ne spim več kot 2-3 urce in potem zjutraj ko jernej zaspi še jaz dol ležem ,a kaj ko potem ni nič narejeno ,samo pa se tudi noče naredit in včasih že kar obupujem in sem čist zmozgana pol pa posledično sitna
Sem poskusila s riževim kosmičem v mojem mleku ,--pa nič drugače ,pa sem probala kot kašico na žlički--pa nič drugače tako da sploh ne vem kaj naj naredim ,da bo mulc spal ponoči ,ker tole je že zelo
poskusila sem tudi že navadno mleko pa se tudi ni nič poznalo ,tako da naš je sedaj čisto nočni tiček
Drugače sem pa zasledila nekaj o ovčki ,ki se da v voziček--kje se pa to kupi?????
No tolk zaenkrat ,
lp