dobro, da dragi ni imel dons kakšnih romantičnih planov, ko je tolk za prebrat
(spet)
men je pa (tud spet) ful žal, da ne morem na srečanje pri Jabčku
pa imam ta teden čist zaseden, in ne morem planov prestavit, da bi lohk prišla ... sploh Posadka me je s fotossessionom kar zrajcala ... so tkoooooooo lepe slikce, bi jst tud mojga škrata nastavla mal za slikat pa pol razkazovala slikce okol
pa drugič ... ga bom čist neopazno pred objektiv nastavljala
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
sem imela danes debato s sodelavko preko skypa...je prišla kot moje nadomestilo pa že maja tudi odšla na bolniško...razlog je pa nosečnost in naslednji torek ima pdp...he he..jaz v KC ona pa v porodnišnici...paradox...
Dečva, ki je v službo prišla na moje prejšnje delovno mesto ima pa februarja rok
. Na sploh smo pri nas zelo produktivni... V službi mislim
. Glede natalitete...
khm ... namest mene so pa tipa dobili ... ne bo nič s pdp
je pa tko al tko na naši šoli skoz en kup

... ja, mlad kolektiv pa skor same babe
ma, moram tole mal se vključit, preden do konca preberem, ker drugač mi kar bežite
Srečka je prejle tko lepo secirala moj dooooooooooolgi post
aja
vrečo sem tud jst oprala ... se že suši, potem pa bomo videli, kaj bo ... čeprav se mi zdi, da spanja v vreči kaj prida pri nas ne bo, ker je mali prav hud, če ga čez noge pokrijem ... jih toliko časa dviguje, da zbrca vse dol ... moram počakat, da spi, da ga lahko pokrijem
Vanomis, dobrodošla

pr takih čvekah sploh ne moreš imet treme, samo čvekat je treba znat
moj dragi se tud nekej pritožuje, kaj mam tolk za tipkat ... samo vašim vicem pa domislicam se pa vseen nasmeji
mene tud kar daje kdaj, da bi mela spet

v trebuhu ... sem si zadnjič kar skušala priklicat v spomin, kako je mali brcal
joj, tole na
Kitajskem 
mene je kar groza te zadeve poslušat ... rajši sploh ne registriram ... sem bolj naivni optimist, pa se kar naredim, da ni blo nič
ja, ja ...
bralno značko mam tud jst ... a dobim pol kakšno priponko za nagrado
Roberta, za tele naše male

smo še vedno mamice zakon

atiji so pa tud fajni za mečkat pa cukat pa ...
nimam za burek-grem volit-ker mi odpada omet (tole je pa intermezzo mojega dragega

)
Srečka, sej lih zato, da bo še kej v hladilniku konec meseca, bom pomoje izlet v CA preskočila pa samo naročila kombinezon ... pa da ne boste zdej vse v Avstrijo divjale mi pobrat kombinezončkov ... en temnomoder 80 številka je moj
NiLe ... to je pa to, ker šolske programe pišejo tisti, k niso nikol učili

so črke prestavili v 2.r., takrat pa potem vse naenkrat

v bistvu v 1.r. morajo otroci poznat glasove, črk pa ne ... ne vem točno, se pa baje obnese ... vsaj pri nas se nad tem ne bunijo preveč (učiteljice), nad marsičem se pa precej ...
Katka, pomoje si bo že vsak izboril tolk pozornosti, kot jo rabi

otroci znajo pokazat, če kej rabijo ... očitno rabi Anže več crkljanja ... mogoč bo pa kasneje Jakob bolj v naročje tiščal
Srečka ...
rdeče barve bo jesenski RR

kot listje, ki pada z dreves

to mi je pa pri jeseni takoooooooo lepo ... pisane barve (pa sonček, da ne bo pomote

)
no, mi smo enkrat že filali naš najmanjši želodček ... moja grozno razredčena (

) frizura oprana, pokosila sem se tud ... zdej grem pa preverit, če je dragi zaspan al je mogoč razpoložen za kakšno telovadbo
lepo noč pa čvekanje, če že morte bit tolk zgovorne ... nč čudnega, da je vreme čist skisano