IZVIRNO SPOROČILO: katka28
Srecanje: menim, da bo bolje kaksno srecanje organizirati pri kateri doma kot so ga imele punce pri Jabolki, ker tole vreme ni vec primerno za zunanja srecanja...
A mi bereš misli?
Ker vreme tukaj je tako tako, saj tudi danes ni bilo napovedano deževno vreme pa je na vsako urco in pol malo pikalo. Ravno toliko, da nisi mogel ven ali pa si po 40 min moral odpeketati domov...
No, bomo videli jutri... Sicer ste vabljene k meni... moj gre jutri ponoči za 4 dni v tujino... Midva z jokico polivančkom, ki se mu toži za dojko pa bova sama... To bi sosedje gledali toliko dojenčkov...
A ja pa

mamo... To povem , da ne bo kakšnih presenečanj, saj vem, da vsi tega ne podpirajo ob

.
Sicer sem še vedno mnenja, da nam bo zunaj v naravi veliko lepše...
Danes sem malemu dala od drugega obroka dalje Bebo 1 in je pojedel v celem dnevu čez 840 ml... Včeraj le nekaj čez 500ml Bebe 2... Sicer je polival, vendar manj ( sem ga pa morala kljub temu imeti stalno pokonci, sicer je polil- stalno pomeni tudi 2 uri). Le jokcal je več. Res ne vem kaj mu je... Edino kar se spomnim je, da je premalo spal, zaspati pa ni mogel. Je pa res, da ko je zaspan, tudi sicer zna kar pošteno jokati...Moj

je rekel, da toliko joka ni normalno, pa je sicer glede tega zelo odprt (beri naj joka...). On je mnenja, da izsiljuje joško... Kar je čisto možno, saj danes ni več dobil s tega naslova nič...
Po eni strani me ta sreda skrbi, saj ga preoblečem pogosto. Ma kaj, sedaj sem že začela samo brisati, če ni res hudo...Po drugi strani sem še vedno optimist... Saj je le 50 % boljše kot zadnje 3 dni, ko so bile luže po tleh...
Srečka mi je žal, da se ne bova spoznali, če bo sreda veljala. Si carica...
Big mama včasih moraš dati dojenčka k očku, pač ne gre drugače... ali pa omagaš... Tudi jaz sem poklicala mojga iz garaže, ko ga sedaj zvečer, po uri in pol nisem in nisem mogla uspavati... Meni se od kar ni joške dere kot zmešan zvečer, ko je zaspan... Bogi sosedje... Le jaz se počutim total nesposobno pomiriti lastnega otroka... Ampak kaj čem...