Zakaj dobijo ciganski otroci takoj po rojstvu eno cez rit? Zato, da zacnejo dihat in da spustijo zdravnikovo uro.
Mateja peljejo v porodnišnico,ker je dobil sestrico.Zdravnik ga vpraša:Matej,ali bi rad videl sestrico?Ne sestrice,hočem videti štorkljo!
Zakaj moški dojenčki tako zelo jokajo, ko jih matere prenehajo dojiti?"``"Ker vedo, da bo minilo zelo dolgo časa, da bodo spet prišli do ženskih prsi!"
Mladi doktor je bil prvič glavni pri porodu. Ko se je porod končal, je s profesorjem odšel v kantino in ob kavici sta poklepetala o mladeničevem delu.``"Za začetek ni bilo slabo," je rekel profesor, "toda prihodnjič po riti udarite novorojenčka in ne matere."
triletnik pristopi k nosečnici:````-zakaj imate tako ogromen trebuh?``-ker imam dojenčka.``-in je tu, va vašem trebuhu?``-ja prav tu not je.``-pa je priden?``-zelo priden.``zakaj ste ga pa pojedli? Strošek
"Jurček ti si v naši hiši en sam strošek." "Mami, ja zakaj si me pa kupila pri teti Štorklji, če sem pa tako drag?"

videl, da joške ni več, bo bolje. Bodi močna in nikar si ne očitaj, da nisi dobra mama. Zanj si najboljša
No, saj zame ni ravno najboljši možni čas, ampak če pridete vi tako daleč ni vrag, da ne pridem...
- sej ne vem, če sem pravilno napisala -??? Ja, KatyMM imam v spominu, da se je na temi nosečnost oglašala.
, vas z lepimi željamo zapuščam. Zdaj grem pa res dol.
, no zdajle pa še spi... Jaz ne mislim še nič orng dodajat, bom pa zdaj mal večkrat mlečno večerjo imela, pa probala več pit - čeprav me pol skoz na stranišče
,naj vam tekne jaz jo ravno pijem