Hoj,
pri nas je bila spet pestra noč, Hana se je ob ene treh zjutri odločla,d ma dost spanca (res je spala že od 8ih) in smo imeli smeh, pa vrtenje v posteljci, pa odkašljevanje, ja prav ste prebrale, naša včasih posmrka, če jo nihče ne šljivi. Zgleda se je tako navadla, da vedno skočim do nje, če kaj pošmrka al pokašlja, lumpika mala
.
Sky- našo še čaka cepljenje, so nam prestavli zarad dopusta. Malo mi je frka, ker sem slišala zgodbice, da znajo eni otročki po cepljenju slabše spat (ne samo en dan, par mesecev...hm).
Tasyo - sem pozabla omenit, kako fino, da hiška napreduje, zdaj pride ta slajši del, uživajte! Aja, jaz sem prav zadovoljna s parimi kosi od Ikee, pa ful je bilo poceni v primerjavi s kakšnim hudo dragim salonom. Lep dopust želim. Tud ostalim, ki se odpravljate, pa magari sam za vikend.
Tud mene čaka pokanje, gremo še mal na Kolpo, vremenska napoved je kar dobra, tko da pričakujem kakšno kopanje in malo sončenja, pa da bom končno prebrala še kakšno knjigo.
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17
Tosja...to je nastalo torej zaradi vnetij, ker jaz še vedno nisem videla od Bubka solze.
A jo še katera ni?
Če verjamete al ne, naša Hana je mela solzice že v 3.t starosti, ko se je rodila je gledala kot ena mala čukica, prav tako ostale dni v P, se kar niso mogli načudit kako je čuječa. Pa menda ni indigo (hec). Aja, Bubica, če se prav spomnim, se ti zanimaš za to temo: v Pon. maš na HRT2 dokumentarc o indigo otrocih

.
Krista, po tanovem tudi naša 2x papca ponoči, mal sumim tudi soparne noči...
lp