Poštar je hodil in sem ga šla počakat, ko sem čula njegov motor sicer bi mogla it na pošto popoldan iskat priporočeno pismo, ker ne zvoni pri nas.
sistematski pregledi Eh ne se preveč obremenjevat, psiholog ni nič groznega, ja če otrok ne sodeluje, naročijo ponovno čez 3 mesece, če je izgovorjava slaba( ne govori vseh črk) pošljejo pa vabilo za logopeda čez 6 mescev ali 1 leto. Vsaj v Celju je tako. Ja res je fajn no, če otrok odgovori na tista zastavljena vprašanja, tako, da ni treba ponovno , jaz sem svoje tako motivirala, da sem jih že v naprej pripravila, nato, da jih bo stric nekaj spraševal, da vidi kako pametni so že oni in, da bodošli na pico, če bodo pridno odgovarjali pa so. za pico vse
. V Celju mora otrok narisat krog, vstavit par likov, vprašajo po imenu in priimku, po kraju kjer živi, po ulici ne, v knjigici mora prepoznati 3 domače živali sprašujejo pa kaj sije, kaj piha, kaj strelja, kdo grize, kaj teče. Eh meni je to vse skupaj rahlo mimo, ker v Celju so ta vprašanja po mojem že več kot 15 let ista, pa starši otroka to naučijo kak danprej, pa ni to ravno dejanska slika njegovega razvoja. Je pa pri nas v sklopu tega sistematskega pregleda tudi zobozdravstveni, pregled vidakjer tudi mora otrok sodelovat. Na srečo je psiholog na začetku, ko še nima otrok vsega poln kufer. Je Denis, ko ga je imel in na koncu mogel še v laboratorij rekel laborantki, da jo bo ubil, ker mu je vzela nek bris ritke in mu je bilo že vsega dovolj. Tako, da po mojem se jih spalča motivirat s kakšno obljubo kake malenkosti.Tudi drugače za zobozdravnika je pri nas to precej pomagalo, če sem kakšno malenkost obljubila. ZTqadnjič sem Zoji majico od hello kity, ki sva jo gledali pred zobarjem in se prvič ni drla, čeprav ji je plombirala, sicer pa že na hodniku začela tulit
čevlji Zoja ima sedaj ene take vansovke na pol visoke, kupili sva pa tudi že superge- Mojim mulcem je ful hitro noga rasla, da sem mogla vsaka 2 mesca nove kupit- Zoji se je malo rast umirila, ima 24 št noge. Koliko imajo pa vaši?
bojana O dobro se te še spominjam, lepo, da si se spet javila Bolje iti sedaj narazen kot pa živeti leta in leta v peklu in da otrok odrašča v večnih preprih. To potem oči8tajo mami, ko odrastejo, da ni imela toliko poguma za ločitev. Drži se in bodi močna