IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib
Zala sem dala spat pred 10 minutami. me prov zanima kok časa bo spala. Spala je pa dons samo pol ure, ko sva bile v Loki in to od 10.30 do 11.00
. Tole zdejle je druga runda.
Uf, a ti jo daješ tako pozno spat na 'popoldansko' spanje????? A si poskusila, da bi jo takle čas (okoli polsedmih) kar za nočno spanje prištimala?
Naša Julija recimo, je danes spala tudi samo pol urce, pa sem jo pač ob polosmih že dala spat, ker je bila čist fertik.
Thumbelina, sem vesela za vas in za Matevžev napredek. Pa za umiritev tvojih živčkov tud.

Ja, res življenje postane lepše in predvsem lažje, ko s začne otrok premikat. Se spomnim, ko je Julija postala mobilna, jaz nisem imela več nobenega dela z njo, saj sem vam pisala o tem, tudi po 1 uro se je sama zamotila. No, zdaj že dobro pozna celo stanovanje in ni več tolk zanimivo vse, moram pa razne finte uporabljat.
Drugače je pa zanimivo, ko recimo večina (pa ne mislim vas, tudi tako na forumu) pravi, da otroci
hočejo hodit. In da jih potem križ boli, ker hodijo z njimi. OK, itak sem proti, da 'učiš' otroka hodit s tem da mu vlečeš roke v zrak, ampak hočem povedat to, da naša Julija pa
noče hodit. Na noge se sama postavlja že res dolgo, ko pa jo (čist tko za hec) poskušam malo naštimat, da bi kak korak naredila (jo primem pod pazduho) se pa kar takoj nazaj na kolena spusti. Je bolj ziher po vseh štirih.
Zdej pa grem počasi proti spanju. Nočko.