writing-img

RE: Ideje za prvoaprilske potegavščine

clock-img

01.04.2008, 13:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jazabel

reci jim, da so mene v porodnišnico odpeljali - jaz se s tem ne upam zezat, čeprav bi najraje vsem poslala sms user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dobra ideja - to bodo ziher nasedli user posted image

clock-img

01.04.2008, 14:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2008, 15:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Lase si podaljšaj.

clock-img

01.04.2008, 15:11

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jaz sem izkoristila kar odločbo o dohodnini, in ko je desc domov prišel, sem mu povedala, da sem dobila odločbi in da imam ful za plačat (povedala sem znesek, ki ga bom dobila nazaj). Revež se je akr vsedel, enga prižgal in začel razglabljat, kako je to možno, pa če sem med letom res tako malo plačala, pa če sem preverila, če se niso kaj zmotili ...

Potem sem mu pa na uho zašepetala - 1. april, tok nazaj dobimuser posted image

clock-img

01.04.2008, 16:03

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

zjutraj je eden eno potegnil, da je šla plačat na bencinsko, ker je on kao denarnico pozabil...ta je bila kar kruta. vsem na črpalki se je reva zasmilila.

iz malega zraste veliko

clock-img

01.04.2008, 16:10

clock-img

Anonimen

sodelavki sem rekla, da jo pri vratarju nek moški išče in da je vratar ne more dobit, pa je mene klical. Je šla že skoraj dol.

Sm si jo sposodla(foro) pa šefa na recepcijo poslala da ga nekdo čakauser posted image , tajnici pa nč jasnuuser posted image . Jst pa umiram od smehauser posted image
No saj zdaj se tud on smeje....pa grozi da mi bo plačo zmanjšaluser posted image

Zdej bom pa še študenta do varnostnika poslalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem