IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Zdaj me je pa tako strah, da me je groza. Sicer je bilo vse ok. Maternični vrat zaprt, baje normalno dolg (39 mm - ali ve katera ali je to res ok? Imate mogoče kje napisane mere vaših MV?), posteljica ok, zadaj, plodovnice primerno, otrok primerno živahen, ... Vse ok, v glavnem. Voda je bila res slaba, ampak mi niso nič dali, ampak bi me samo opazovali. Zdaj me je pa strah. Ves čas gledam, če slučajno nimam kakega krvavega izcedka ali pa da mi slučajno ne bi odtekla voda
Verjetno sem zastonj panična, kaj mislite?
Sanja jaz sem imela v prvi nosečnosti MV dolg okoli morfologije 23mm, ginekologinja me je malo prestrašila zato sem vprašala takrat Pušenjaka glede dolžine MV, pa mi je odgovoril da je to gibljivo tkivo, ki se razteza in krajša in nikoli popolnoma ne moremo vedeti kako dolg je. In res sem šla po 2 dneh na samoplačniški UZ in izmerilami je MV in je bil dolg 30mm

, tako da ne delaj panike če nimaš krčev ali bolečin ki bi opozarjale na popadke potem se ne boj

Glede izcedka p ga imam tudi jaz veliko v najrazličnejših barvah, včasih je voden, včasih rumen in tudi temni rumen do rjavkast je že bil, odvisno od tega ali sem kaj prehlajena ali ne. Tega se jaz ne bojim dokler v njem ne najdem kri - ta pa opozarja da nekaj ni vredu ali če gre za temnorjav izcedek v veliki količini.
Janney kar nemorem verjet kaj si vse prestala

Meni se je v 8t trgalo srce ko sem izvedela da moram na abrazijo, kako je šele tebi ko si bila že na pol poti .....Vem da ni besed ki bi te potolažile in verjamem da nemoreš zadržati solz ko vidiš srečne ženske z trebuščki in vozički. Izjokaj se, moraš izjokati bolečino nesmeš jo zatirati. Pozabiš nikoli - le bolečina čez čas postane znosna in z njo živiš. In verjamem tudi da boš kmalu ponovno božala svoj trebušček. Mislim nate Janney!