CIPRESA
Pri zadnjem pregledu mi je moja G rekal da se moja bebika še vedno ni obrnila z glavico navzdol in da je še čas.
Jaz se za našega Žiga sploh ne spomnim več kdaj se je obrnil, ali so se vaši že obrnili? Mene kar malo skrbi da se mi ne bo pa bom morala na kakšno ročno obračanje
Ne se bat. Mislim, da imajo čas do 36. tedna. Šele potem jih skušajo ročno obrniti.
Moj Nal je pa že preveč obrnjen
Obrnil se je že nekaj tednov nazaj in čedalje bolj pritiska na MV (ki je sicer zaprt in dolg 45 mm), tako da moram počivat, ne smem veliko sedet, veliko stat... G je rekla, da jo kar skrbi, ker tako pritiska.

Upam, da otrok zdrži vsaj do novembra...
Drugače je pa vse ok. Imela sem testiranje za toxo in urikult. Hvala bogu je vse negativno. Upam, da bo tudi v zadnjem trimestru toxo neg., za urikult pa mi tudi ni treba jemat antibiotikov
katja_p
Sanja, a misliš ti it na posvet za epiduralno v SG? Js grem v torek domov pa bom po vsej verjetnosti se še v bolnici oglasila in mal povprašala oz. menda te naročijo.
Ja, grem na posvet. OZ. tako moraš it na predavanje in potem hkrati podpišeš soglasje. Bom pa poklicala in se naročila kar preko telefona. Baje da te naročijo en mesec pred porodom, tako da bom jaz klicala nekje sredi oktobra.
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 6.9.2008 10:30:17 >